Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 jan, 2020

Streama Manchester United – Manchester City: Se via live stream

Är du ute efter att streama Manchester United – Manchester City live? Du som vill hitta en sändning till matchen har kommit helt rätt! Vi visar hur du gör för att titta på matchen via live stream eller på TV.

Vill du titta på Manchester United – Manchester City? Gör det på Bet365!

Streama engelska ligacupen på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Möjligheten att titta på Manchester United – Manchester City live på nätet är väldigt stor. Det är enkelt att komma åt en livesändning till denna semifinal av engelska ligacupen, och i den här artikeln redogör vi för de få och simpla steg du behöver ta för att hitta din stream.

Följ våra steg och hitta din stream till matchen. Det går att se Manchester United – Manchester City live på Bet365.

Streama Manchester United – Manchester City direkt

Det är lätt att streama Manchester United – Manchester City online. Allt du behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då har du tillgång till livesändningen av matchen.

Gå in på bet365.com, skapa ett konto, gör en insättning (minst 50 kronor). Sedan är det bara att navigera dig till Engelska Ligacupen, och därefter gå in på sändningen till Manchesterderbyt i denna heta semifinal. Vill ni se mer fotboll från England (PL/Championship) kan ni läsa här.

Matchen går att koppla upp från vilken plattform som helst. Titta på mötet från mobil, dator eller surfplatta, alla alternativ fungerar lika bra.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Manchester United – Manchester City!

Titta på Manchester United – Manchester City på TV

Matchen sänds även på TV. Kanalen som står för sändningen är Kanal 9, och där kan du alltså titta på Manchester United – Manchester City direktsänt. Ratta in kanalen och se matchen direktsänt.

Sändningen börjar redan klockan 20:00, och du får en hel timmes försnack innan avspark 21:00. I studion sitter Tommy Åström tillsammans med AIK-spelaren Henok Goitom och Djurgårdsspelaren Irma Helin.

Du kan även koppla din Bet365-live stream av Manchesterderbyt från dator till TV-skärm med hjälp av HDMI-kabel.

  • TV: Kanal 9
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 21:00 (tisdag 7 januari)

Inför matchen

De senaste åren har Manchester City gått om United och blivit storebror i staden, åtminstone vad gäller det sportsliga. City gör visserligen en svagare säsong än den makalösa man gjorde ifjol, men är fortfarande ett lag att frukta. Högstanivån är mer eller mindre densamma, men jämnheten och effektiviteten har varit sämre.

Manchester United ligger som vanligt, under de senaste åren, en bit bakom toppen och innehar just nu femteplatsen i ligan.

Men nu möts lagen i ligacupen (Carabao Cup). Detta i en semifinal, där vinnaren kommer att få möta Leicester City eller Aston Villa i finalen.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar