Streama Manchester City - Liverpool (16/4): Live stream & TV

Man City Bournemouth

Manchester City och Liverpool möts i FA-cupen! Se hur det ser ut kring TV-sändning till matchen, och få reda på ni gör för att streama Manchester City – Liverpool live.

På påskafton ställs Manchester City emot Liverpool i semifinal av FA-cupen. Intresset för att se matchen är stort världen runt, och här går vi igenom hur ni gör för att hitta en Manchester City – Liverpool live stream att se direktsänt i Sverige.

Det är förvånansvärt enkelt att se matchen online på internet, och vi kommer här att steg för steg ta er igenom hur ni gör för att se matchen direkt på nätet. Häng med och hitta er stream till denna FA-cupsemifinal!

Streama Manchester City - Liverpool

Se FA-cupen direktsänt på internet

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Manchester City – Liverpool (FA-cupen)
När: Den 16/4, kl. 16:30
Vart: Etihad Stadium, Manchester
Live stream: Bet365
TV: Viasat Sport Premium
Speltips: Liverpool går vidare (2.00 hos Unibet)

Ni får väldigt gärna läsa om olika bra bettingsidor som vi recenserat, innan ni lägger ert spel. Till denna match har vi valt att rekommendera Unibet, då de erbjuder mycket fina odds på matchen i fråga.

Streama Manchester City – Liverpool live

Många undrar hur man bär sig åt för att streama Manchester City – Liverpool live på internet, och faktum är att en livesändning av matchen bara är några klick bort. För att se matchen från FA-cupen online på internet, ska ni bara följa några enkla steg.

Först går ni in på Bet365, och väl där skapar ni ett spelkonto. När det är gjort måste ni sätta in minst 50 kronor på kontot. Därefter låser ni upp alla sajtens streams av engelsk fotboll, och massor av andra fotboll live streams! Navigera er till kategorin FA-cupen, och börja titta på er Manchester City – Liverpool stream.

Det går att ha igång sändningen direktsänt från valfri enhet. Koppla upp er Manchester City – Liverpool live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni ett verktyg så som Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen av matchen till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

Sändningen på Bet365 håller hög nivå vad gäller såväl bild som ljud. Ni lär inte bli besvikna!

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Man City – Liverpool live!

Titta på Manchester City – Liverpool på TV

Det finns ett svenskt TV-bolag som sitter på rättigheterna att sända FA-cupen och att därmed visa Manchester City – Liverpool på TV, och det är samma bolag som sänder Premier League, nämligen Viasat. Har du Viasats kanaler så kommer du att kunna se matchen direktsänt på TV.

Den kanal som sänder Manchester City – Liverpool på TV är Viasat Sport Premium. Har du tillgång till kanalen är det bara att bläddra in matchen från din kanallista.

Är det så att du saknar Viasat Sport Premium men ändå vill titta på Manchester City – Liverpool på TV, så rekommenderar vi dig att koppla över din Bet365-stream av matchen till TV-skärmen med hjälp av exempelvis en Chromecast.

  • Kanal: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 16:30, lördag 16 april

Inför matchen

Manchester City och Liverpool slåss om titlar på alla plan. I ligaspelet möttes lagen förra helgen, och spelade då 2-2 i en sprakande tillställning. Nu möts dem i semifinal av FA-cupen, vilket är en semifinal som nästan ses som en final av många i och med att den som vinner den här matchen tagit sig över det största hindret mot titeln.

Som om Premier League och FA-cupen inte vore nog, kan lagen potentiellt sätt mötas i final av Champions League. Men först och främst ligger fokus på denna FA-cupsemifinal, som båda lag kommer att göra allt de kan för att vinna!

Relaterat

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.