Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 apr, 2022

Streama Manchester City – Liverpool (16/4): Live stream & TV

Man City Bournemouth

Manchester City och Liverpool möts i FA-cupen! Se hur det ser ut kring TV-sändning till matchen, och få reda på ni gör för att streama Manchester City – Liverpool live.

På påskafton ställs Manchester City emot Liverpool i semifinal av FA-cupen. Intresset för att se matchen är stort världen runt, och här går vi igenom hur ni gör för att hitta en Manchester City – Liverpool live stream att se direktsänt i Sverige.

Det är förvånansvärt enkelt att se matchen online på internet, och vi kommer här att steg för steg ta er igenom hur ni gör för att se matchen direkt på nätet. Häng med och hitta er stream till denna FA-cupsemifinal!

Streama Manchester City – Liverpool

Se FA-cupen direktsänt på internet

Vad: Manchester City – Liverpool (FA-cupen)
När: Den 16/4, kl. 16:30
Vart: Etihad Stadium, Manchester
Live stream: Bet365
TV: Viasat Sport Premium
Speltips: Liverpool går vidare (2.00 hos Unibet)

Ni får väldigt gärna läsa om olika bra bettingsidor som vi recenserat, innan ni lägger ert spel. Till denna match har vi valt att rekommendera Unibet, då de erbjuder mycket fina odds på matchen i fråga.

Streama Manchester City – Liverpool live

Många undrar hur man bär sig åt för att streama Manchester City – Liverpool live på internet, och faktum är att en livesändning av matchen bara är några klick bort. För att se matchen från FA-cupen online på internet, ska ni bara följa några enkla steg.

Först går ni in på Bet365, och väl där skapar ni ett spelkonto. När det är gjort måste ni sätta in minst 50 kronor på kontot. Därefter låser ni upp alla sajtens streams av engelsk fotboll, och massor av andra fotboll live streams! Navigera er till kategorin FA-cupen, och börja titta på er Manchester City – Liverpool stream.

Det går att ha igång sändningen direktsänt från valfri enhet. Koppla upp er Manchester City – Liverpool live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni ett verktyg så som Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller liknande kan ni dessutom koppla över sändningen av matchen till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

Sändningen på Bet365 håller hög nivå vad gäller såväl bild som ljud. Ni lär inte bli besvikna!

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Man City – Liverpool live!

Titta på Manchester City – Liverpool på TV

Det finns ett svenskt TV-bolag som sitter på rättigheterna att sända FA-cupen och att därmed visa Manchester City – Liverpool på TV, och det är samma bolag som sänder Premier League, nämligen Viasat. Har du Viasats kanaler så kommer du att kunna se matchen direktsänt på TV.

Den kanal som sänder Manchester City – Liverpool på TV är Viasat Sport Premium. Har du tillgång till kanalen är det bara att bläddra in matchen från din kanallista.

Är det så att du saknar Viasat Sport Premium men ändå vill titta på Manchester City – Liverpool på TV, så rekommenderar vi dig att koppla över din Bet365-stream av matchen till TV-skärmen med hjälp av exempelvis en Chromecast.

  • Kanal: Viasat Sport Premium
  • Avspark: 16:30, lördag 16 april

Inför matchen

Manchester City och Liverpool slåss om titlar på alla plan. I ligaspelet möttes lagen förra helgen, och spelade då 2-2 i en sprakande tillställning. Nu möts dem i semifinal av FA-cupen, vilket är en semifinal som nästan ses som en final av många i och med att den som vinner den här matchen tagit sig över det största hindret mot titeln.

Som om Premier League och FA-cupen inte vore nog, kan lagen potentiellt sätt mötas i final av Champions League. Men först och främst ligger fokus på denna FA-cupsemifinal, som båda lag kommer att göra allt de kan för att vinna!

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar