Stort kaos kring United-värvning inatt

Inte nog med att Marouane Fellaini värvades från Everton i elfte timmen. Manchester United höll dessutom på att värva Athletic Bilbaos 24-åring Ander Herrera under kaosartade förhållanden under måndagskvällen.

United har desperat försökt att nå en överenskommelse med Athletic om ett lägre pris för Herrera, men när allt drog ut på tiden valde David Moyes att skicka en delegation till Bilbao för att slutföra affären, värd över 300 miljoner kronor enligt spelarens utköpsklausul.

Men där går historierna isär. Rapporter beskriver det som att Uniteds delegater anlände till det spanska fotbollsförbundet redo att betala de 300 miljoner kronorna, medan United hävdar att allt handlar om ett skämt.

– Jag tycker verkligen om spelaren men vi tycker att utköpsklausulen är för hög, säger Moyes som menar att det var priset som satte stopp, inte de byråkratiska hindren.

Istället för en värvning av Herrera blev det alltså Fellaini. Dessutom misslyckades Moyes i försöket att låna Real Madrids portugis Fabio Coentrao. Pappersarbetet blev helt enkelt inte klart i tid.