Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 feb, 2016

Southampton tar emot Chelsea live stream

Under de senaste två matcherna har Chelsea övertygat och radat upp två raka 5-1-segrar, mot Newcastle i ligan och mot Manchester Citys reserver i FA-cupen. Det är alltså ett Chelsea med vind i seglen som på lördagseftermiddagen reser till St. Mary’s Stadium.

Även Southampton kommer till spel fulla av självförtroende. Koemans gäng är obesegrat i sex raka matcher, och har under dessa matcher inte släppt in ett enda mål. Man ligger för tillfället på en sjätte plats i ligan så det finns goda möjligheter för Southampton att kvalificera sig till europaspel nästa säsong.

När lagen möttes i säsongsinledningen tog Southampton en fin 3-1-skalp på Stamford Bridge. Sedan dess har mycket förbättrats hos Chelsea och det kommer vara ett revanschsuget lag som åker ner till sydkusten på lördagen.

Med tanke på lagens långa sviter utan förluster i ligan ligger ett oavgjort resultat väldigt nära till hands.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar