Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 dec, 2015

Ovisst möte i Liverpool live stream

En tids fina resultat fick ett stopp förra helgen då Liverpool förlorade borta mot nästjumbon Newcastle förra helgen, efter en riktigt blek insats.

Lagets helt oväntade misslyckande satte punkt för en skrällfylld Premier league-helg där bland andra West Bromwich överraskande nog lyckades knipa en poäng mot ett formstarkt Tottenham.

WBA har haft ett jättetufft spelschema på sistone men kryssade omgången dessförinnan borta mot West Ham och besegrade Arsenal matchen innan dess.

Laget har visserligen inte besegrat Liverpool under de senaste fyra matcherna, men laget vann på Anfield både säsongen 2012/13 och 11/12. Under de senaste fem säsongerna är det så att Liverpool har fem segrar, West Bromwich har fyra och två av dem har slutat oavgjort.

Liverpool får åter klara sig utan viktige Daniel Sturridge som är skadad igen. Borta är även Mamadou Sakho, Danny Ings och Joe Gomez medan det finns frågetecken för Jordon Ibe. Men det är en skadelista som har krympt sig allt mindre. WBA saknar Stéphane Sességnon och Ben Foster.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar