Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 nov, 2015

Norwich Arsenal live stream

Tappad ledning, självmål, nya skador och en snöpligt missad straff i slutskedet. Det ville sig inte alls för Arsenal som fick sin förlustfria svit på sex raka matcher bruten borta mot West Bromwich förra omgången. Med Mikel Arteta åter på skadelistan, tillsammans med viktige Francis Coquelin, blev förlusten extra tung.

”Gunners” är fortsättningsvis hela ligans bästa bortalag och nu är det en fin uppgift som väntar, åtminstone om vi ska tro historien.

16:e-placerade Norwich har förlorat fem av sina sex senaste matcher och har tre raka förluster mot Arsenal. Dessförinnan, oktober 2010, vann Norwich hemma på Carrow Road med 1–0 vilket var lagets första seger mot Arsenal sedan 1984. Arsenal har vunnit sju av de nio senaste mötena och har tagit poäng i elva av de tolv senaste matcherna, som sträcker sig bak till 1993.

Så visst är det här en match som Arsenal bör vinna, särskilt med tanke på att laget tappat ett par placeringar i tabellen efter den gångna helgens resultat. Positivt för laget är att Aaron Ramsey är åter i spel, och att superstjärnorna Mesut Özil och Alexis Sanchez kan spela vecka ut och vecka in.

Norwich är ganska förskonat från skador, men det finns frågetecken för Russell Martin och Alexander Tettey, medan Matthew Jarvis är borta sedan tidigare.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar