Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 mar, 2014

Min framtid är oförändrad

Att Manchester United i helgen förlorade med 3-0 mot rivalen Liverpool var bottennoteringen för årets tunga säsong för de röda. Att det dessutom skedde hemma på Old Trafford gör situationen än mer prekär.

Inför morgondagens Champions League-retur mot Olympiakos har Moyes mest fått svara på frågor gällande hans framtid som tränare för Manchester-klubben. På frågan om han fått några garantier från klubbledningen gällande hans position svarade Moyes följande:

– Den största garantin de ger mig är att jag får fortsätta jobba på, det är ingenting de diskuterar. Vi pratar om framtiden, vi har stora planer. Det är därför de gav mig ett sexårskontrakt. Det här är inte en klubb som arbetar kortsiktigt, de arbetar långsiktigt.

– Min framtid har inte förändrats överhuvudtaget. Jag har ett fantastiskt jobb och vet exakt i vilken riktning jag vill arbeta.

Angående morgondagens viktiga match mot grekerna, där Olympiakos vann första mötet med 2-0, säger Moyes att det vore en rejäl injektion om laget lyckades vända och avancera till nästa omgång.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar