Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 okt, 2017

Streama Manchester United – Tottenham: Live från Premier League

Den engelska ligan – Premier League har sällan uppehåll när det kommer till bra matcher. Denna helg är inget undantag, utan kommer innehålla en match mellan Manchester United – Tottenham.

Självklart så hjälper vi dig med att streama Manchester United – Tottenham. Vi kommer här att guida dig vidare till den sida som väljer att sända matcher från Premier League.

Många letar efter att kunna streama Man United – Tottenham , men detta är något som vi inte kan hjälpa dig med. I Sverige har nämligen ett företag köpt upp alla rättigheter för att streama Premier League.

match i premier league

  • Avspark: Den 28/10, 13:30
  • Arena: Old Trafford
  • Visas hos: Viaplay
  • Live odds: bet365

Man United – Tottenham stream

Det är inne hos Viaplay som du kan få hjälp med att se matcher från Premier League live.

Viaplay är nämligen de som köpt upp rättigheterna att sända live från Premier League, och kommer således att streama Manchester United – Tottenham utan problem.

Att köpa rättigheter för att visa fotboll från Premier League är inte . Därför väljer Viaplay att inte sända Man United – Tottenham live stream . Utan kommer be dig istället att köpa ett abonnemang. Detta abonnemang kommer i sin tur ge dig tillgång till alla matcher från ligan under 2017/2018.

Att köpa ett abonnemang inne hos Viaplay kommer inte bara hjälpa dig att streama Manchester United – Tottenham. Med ett abonnemang så kommer du att få tillgång till alla matcher från samma liga.

Du kan även välja att köpa matchen via PPV (Pay-per-view). Detta alternativ passar allra bäst för dig som endast vill se matchen mellan Manchester United – Tottenham. Det är nämligen en matchbiljett som låter dig se på en enskild stream.

Vi rekommenderar dig helt klart att själv tänka efter om du vill se enbart denna match, eller fler matcher från Premier League innan du bestämmer dig.

Oavsett vad du väljer så börjar det med att du skapar ett konto hos Viaplay.

  • Registrera ett konto hos Viaplay
  • Köp premium eller PPV
  • Gå till alla live streams
  • Börja streama Man United – Tottenham

logos premier league

Tippa matchen!

Om du, likt som oss kommer att ta med matchen i en tipskupong. Ja, då rekommenderar vi dig att ta reda på lite fakta och statstik inför matchen.

Det kan även hjälpa dig att läsa ett eller flera speltips innan du väljer på vilket lag som du ska tippa på.

Vi på Sportal tror att Tottenham kan ta hem matchen. Tottenham är ett lag som visat sig starka både på hemma- och bortaplan.

Dessutom så talar oddsen sitt tydliga språk. Hela 3.50 i odds i aktuell stund på att Tottenham ska vinna matchen är ett för bra odds för att vi ska låta bli att tippa på London-laget.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar