Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 feb, 2016

Manchester United besöker Stadium of Light live stream

Manchester United som har sett allt bättre ut de senaste matcherna hoppas fortsätta sin fina form. I förra omgången var man ett sent kvitteringsmål ifrån att bärga en stark bortatriumf mot Chelsea. Istället blev det ett till kryss för den alltmer pressade Van Gaal sedan Diego Costa till slut hittade rätt på tilläggstid.

För Sunderland, som ligger fast förankrat under nedflyttningsstrecket börjar goda råd bli dyra och man är i stort poängbehov för att kunna säkra Premier League-kontraktet till nästa säsong. I förra helgen visade man i varje fall att man inte kommer lägga sig ner och ge upp, även om läget är prekärt.

Sunderland får ta sig an uppgiften utan bland andra Younes Kaboul, Sebastian Larsson och den intressanta ynglingen Duncan Watmore. United saknar bland andra Bastian Schweinsteiger, Ashley Young och Marcos Rojo.

Matchen får klassificeras som ett ångestmöte där båda lagen är i behov av tre poäng för att vända sin säsong i rätt riktning.

Avspark: 13:45 på lördag

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar