Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 maj, 2019

Streama Manchester City – Watford: Se finalen via live stream

Streama Manchester City – Watford hos Bet365

Titta på finalen av FA-cupen live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vi får se final av FA-cupen på lördag. Titta hur ni gör för att streama Manchester City – Watford live på nätet.

I denna guide visar vi dig hur du kan se FA-cupfinalen via live stream.

Streama Manchester City – Watford live

Många kommer att leta efter att se en Manchester City – Watford live stream, när lagen möts i final av FA-cupen lördag 18:00.

Matchen spelas på Wembley och det finns de lyckliga supportrar och åskådare som lyckas få biljetter till att se matchen live från läktaren. Men alla kan inte FA-cupfinalen direkt på arenan, och då vill man titta på matchen på annat sätt.

Vi är glada att kunna meddela er att det går att streama Manchester City – Watford live på nätet. För att titta på finalen via live stream behöver du ett konto på Bet365, där matchen visas live på nätet.

Ta del av sändningen från valfri plattform. Du kan kolla på matchen från mobil, dator, surfplatta eller annan enhet.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ditt konto och gör en insättning på minst 50 kr (du kan ta ut pengarna direkt efter matchen om så önskas)
  • 3. Titta på Manchester City – Watford live stream (avspark 18:00, 18/5)

Titta på Manchester City – Watford på TV

Om du vill titta på Manchester City – Watford på TV är det i första hand Kanal 9 som gäller. Det är den svenska kanal som visar matchen direktsänt.

Matchen sänds i bra bild- och ljudkvalitet, och väntas locka en väldans massor av tittare.

Är det möjligen så att du saknar kanalen som visar matchen på TV, men ändå vill se Manchester City – Watford på TV? Det är faktiskt möjligt att se FA-cupfinalen på TV ändå.

Det du ska göra är att koppla din Manchester City – Watford live syrran från till exempel datorn till TV, vilket du kan göra med hjälp av en HDMI-kabel.

Inför matchen

Manchester City säkrade i helgen sin andra raka ligatitel, efter en makalöst stark säsong. Vinner man lördagens match säkrar man dubbeln, vilket hade varit en stor bedrift för Pep Guardiolas mannar. Hade det inte varit för VAR hade laget kanske även spelat Champions League-final, men Tottenham tog sig rättvist vidare från den kvartsfinalen och är nu i final. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Champions League-finalen live.

Watford har gjort en ganska fin säsong. Laget inledde Premier League riktigt starkt och har flera kvalitetsspelare såsom Gerard Deulofeu och Roberto Pereyra, men sedan dippade laget i prestationerna. Och det är väl också en stor anledning till att Deulofeu och Pereyra inte spelar i bättre klubbar. De är visserligen fantastiska båda två i sina stunder men håller uppenbarligen inte den där jämna nivån under längre tid.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2477 Artiklar