Manchester City – Tottenham, 13/2: Stream & speltips

manchestercity-4

I helgen spelar Manchester City – Tottanham en match i Premier League. Vi visar här vilka odds som vi kommer spela på inför vårt speltips. Vi kan även visa dig vart du kan streama Manchester City – Tottanham under den 13 februari.

Många av topplagen hoppas på att Tottenham ska kunna sno poäng från serieledaren Manchester City. Det kommer bli en mycket svår uppgift. Det är inte många lag som har kunnat mäta sig med de ljusblåa laget. En seger för Manchster City i matchen kommer leda till ett större grepp om ligatiteln.

Hur som helst så förväntar vi oss en spännande match där mycket står på spel.

Vad:Manchester City – Tottenham
MatchstartKl. 18:30, den 13/2
Vart: Etihad Stadium
Live streamViaplay
TV-kanal:Viasat Fotboll
Speltips:Båda lagen gör mål (1.95 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Manchester City har vunnit fem gånger på de senaste fem matcherna
  • Tottenham jagar toppen – endast tre poäng upp till Europaplatserna
  • Manchester City har inte vunnit mot Tottenham sedan den 20 april, 2019(?!)

 

ResultatOdds
Man City vinner1.33
Oavgjort5.50
Tottenham vinner8.50

Oddsen kommer du att kunna spela på inne hos Bet365.

Streama Man City – Tottenham

Det är inte speciellt svårt att hitta till den svenska sidan som har rättigheter att sända Premier League live streams online. Det enda du behöver göra är att gå vidare till Viaplay. Väl där så skapar du ett konto och köper det sportpaket som låser upp matcher i Premier League.

Då kommer du kunna se Man City – Tottenham stream. Det är inte den enda matchen som ingår. Det kommer att finnas mycket annan sport att se. Inte minst så kommer alla övriga matcher från Premier League att ingå.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa konto
  3. Köp sportpaket
  4. Streama Man City – Tottenham

Speltips & odds

Tipset som vi kommer att lägga upp inför Manchester City – Tottanham kommer vara spelvärt enligt oss. Vi brukar försöka hitta balansen mellan bra odds och goda vinstchanser.

Det är svårt att ta ett odds som är till Manchester Citys nackdel. De har fem raka vinster på sina fem senaste matcher. Imponerande. Tottenham är dock en tyngre facit. Där har man endast vunnit två av fem matcher den senaste tiden.

Som grädde på moset så kommer Man City spela på sin hemmaplan. Där har man visat sig vara ännu starkare. Nu vinner dock Manchester City de allra flesta matcher som de ställer upp i. Oavsett vart i världen de spelar.

Just nu har Tottenham hela 14 poäng upp till serieledninen. De har däremot bara 3 poäng upp till en Europaplats. Därför kommer Tottenham absolut ha saker att spela för. Det bäddar för att det kommer vara två toppade lag som kommer ge allt.

Vi kommer att spela på att båda lagen gör mål. Det finns all anledning att frukta anfallsspelet i båda dessa två lag. Oddset vi får inne hos Bet365 är 1.95. Vilket vi helt klart tycker är spelvärt.

 

  • Vårt speltips: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.95
  • Spelsida: bet365
Sveriges EM-trupp 2021 presenterad – se alla spelare
Sveriges EM-trupp 2021 presenterad – se alla spelare
Här är namnen som ska göra det för Sverige i sommar! Kolla in hela EM-truppen! …
News icon18 maj, 2021
Author iconEmil Sandberg
Streama Atalanta – Juventus: Se live stream & TV (19/5)
Streama Atalanta – Juventus: Se live stream & TV (19/5)
Vill du kunna se final av italienska cupen (coppa italia) 2021? Se hur du kan sända Atalanta - Juventus stream på nätet under den 19 maj.
News icon18 maj, 2021
Author iconJimmie Nyman
Tre kronors trupp till ishockey VM – Sveriges uttagning
Tre kronors trupp till ishockey VM – Sveriges uttagning
Se alla spelare som är uttagna till Sveriges trupp inför ishockey VM 2021. Tre Kronors lag består av spelare från NHL, KHL och SHL m.m.
News icon17 maj, 2021
Author iconJimmie Nyman