Manchester City – Tottenham, 13/2: Stream & speltips

manchestercity-4

I helgen spelar Manchester City – Tottanham en match i Premier League. Vi visar här vilka odds som vi kommer spela på inför vårt speltips. Vi kan även visa dig vart du kan streama Manchester City – Tottanham under den 13 februari.

Många av topplagen hoppas på att Tottenham ska kunna sno poäng från serieledaren Manchester City. Det kommer bli en mycket svår uppgift. Det är inte många lag som har kunnat mäta sig med de ljusblåa laget. En seger för Manchster City i matchen kommer leda till ett större grepp om ligatiteln.

Hur som helst så förväntar vi oss en spännande match där mycket står på spel.

Vad: Manchester City – Tottenham
Matchstart Kl. 18:30, den 13/2
Vart: Etihad Stadium
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Fotboll
Speltips: Båda lagen gör mål (1.95 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Manchester City har vunnit fem gånger på de senaste fem matcherna
  • Tottenham jagar toppen – endast tre poäng upp till Europaplatserna
  • Manchester City har inte vunnit mot Tottenham sedan den 20 april, 2019(?!)

 

Resultat Odds
Man City vinner 1.33
Oavgjort 5.50
Tottenham vinner 8.50

Oddsen kommer du att kunna spela på inne hos Bet365.

Streama Man City – Tottenham

Det är inte speciellt svårt att hitta till den svenska sidan som har rättigheter att sända Premier League live streams online. Det enda du behöver göra är att gå vidare till Viaplay. Väl där så skapar du ett konto och köper det sportpaket som låser upp matcher i Premier League.

Då kommer du kunna se Man City – Tottenham stream. Det är inte den enda matchen som ingår. Det kommer att finnas mycket annan sport att se. Inte minst så kommer alla övriga matcher från Premier League att ingå.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa konto
  3. Köp sportpaket
  4. Streama Man City – Tottenham

Speltips & odds

Tipset som vi kommer att lägga upp inför Manchester City – Tottanham kommer vara spelvärt enligt oss. Vi brukar försöka hitta balansen mellan bra odds och goda vinstchanser.

Det är svårt att ta ett odds som är till Manchester Citys nackdel. De har fem raka vinster på sina fem senaste matcher. Imponerande. Tottenham är dock en tyngre facit. Där har man endast vunnit två av fem matcher den senaste tiden.

Som grädde på moset så kommer Man City spela på sin hemmaplan. Där har man visat sig vara ännu starkare. Nu vinner dock Manchester City de allra flesta matcher som de ställer upp i. Oavsett vart i världen de spelar.

Just nu har Tottenham hela 14 poäng upp till serieledninen. De har däremot bara 3 poäng upp till en Europaplats. Därför kommer Tottenham absolut ha saker att spela för. Det bäddar för att det kommer vara två toppade lag som kommer ge allt.

Vi kommer att spela på att båda lagen gör mål. Det finns all anledning att frukta anfallsspelet i båda dessa två lag. Oddset vi får inne hos Bet365 är 1.95. Vilket vi helt klart tycker är spelvärt.

 

  • Vårt speltips: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1.95
  • Spelsida: bet365
Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)
Se Tyskland - Sverige stream från handbolls EM 2022. Vi tipsar gratis om hur du kan sända Sverige - Tyskland på TV och live streaming.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (21/1)
Streama Sverige – Polen: Se live stream & TV (21/1)
Se hur du kan se Sverige - Polen stream & TV från handbolls EM den 21/1, 2022. Få gratis tips på sidor som visar matchen online! …
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Milan – Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Streama Milan - Juventus: Se live stream & TV (23/1)
Titta på Milan - Juventus stream från Serie A den 23 januari, 2022. Vi tipsar om hur du sänder matchen på TV eller via live streaming på nätet.
21 januari, 2022 | Jimmie Nyman