Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 jan, 2017

Liverpool – Wolves: Live streams från FA-cupen

Det som är bra med FA-cupen i England är att det många gånger går att se matcher via live streams. Så är fallet när vi kollar närmare matchen mellan Liverpool – Wolves (Wolverhampton).

Matchen kommer att sändas både & live till alla de spelare som har ett konto inne hos bet365 & har pengar på sitt spelkonto. Endast aktiva spelare som kan tänka sig att spela på odds är välkomna att streama fotboll hos bet365.

Se därför till att du har ditt konto redo och klart inför matchen i FA-cupen mellan Liverpool och Wolves.

Avspark: Den 28/1, kl. 13:30
Arena: Anfield
Visas hos: Bet365

Streama FA-cupen i England

Om du bor i Sverige så är det inte alltid så enkelt att bara dra till England så fort en intressant match ska spelas i FA-cupen. Därför kan det vara skönt att kunna streama FA-cupen. Det gör så att du enkelt bara kan sjunka ner i sin soffa, samtidigt som din streamingtjänst gör resten.

Det finns även en hel del pengar att spara genom att streama fotboll . Det finns nämligen de bettingsidor som är kombinerat en stream sida online. Det innebär med andra ord att du kan se matcher samtidigt som du erbjuds att spela på bra odds inför dina matcher.

Priset för att streama FA-cupen är helt , däremot kräver bet365 att du har gjort en insättning på ditt spelkonto, och där med har pengar på ditt spelkonto. Det kommer inte dras några pengar alls när du sedan streamar fotboll. Du kan istället nöja dig med att spela på odds för de pengar du sätter in.

Skulle du då vinna pengar genom dina betting tips så kan man säga att du tjänat pengar på att streama FA-cupen. Kanske vore det något för dig som vill se Liverpool – Wolves på söndag?

Inför Liverpool – Wolves

Vad har vi att se framemot när det kommer till matchen mellan Liverpool & Wolves i FA-cupen? Ja, självklart två lag som vill vinna, och där med att ta sig vidare.

Vi har ett lag, Liverpool, som ska utföra en vanlig dag på kontoret genom att besegra Wolves. Fansen utgår med att det blir vinst, och allt tyder på det.

Å andra sidan har vi Wolves som vet om att det krävs en hjälte insats för att ta sig vidare från omgång 4. Alla utgår från att laget från Wolverhampton ska förlora. Detta sätter en mycket låg press på Wolves som kan gå ut och spela utan större anspänningar. Oavsett hur det går i matchen så kommer ingen att bli besviken.

Detta ställer helt enkelt två lag mot varandra där en har mycket press och en annan har lite press. Med erfarenhet i ryggen så vet vi om att det kan påverka resultatet en hel del!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar