Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 dec, 2015

Liverpool mot formsvagt bottenlag live stream

Efter tre raka matcher utan vinst lyckades Liverpool besegra Leicester med 1–0 i lördags, serieledaren som bara förlorat en match och gjort mål i alla sina 17 matcher inför helgens omgång. En tids svajiga matcher såg därmed sitt slut för Liverpool som gjorde en stabil insats, inte minst jämfört med hemska 0–3 mot Watford före jul.

Med blott tolv poäng och fyra raka förluster i ryggen är Sunderland nästjumbo i tabellen, men laget har haft ett riktigt jobbigt spelprogram den senaste tiden. Laget har förlorat mot Arsenal, Watford, Chelsea och Manchester City, och nu är det alltså Liverpool som väntar, ett lag som passat Sunderland illa på sistone.

Laget har bara vunnit ett av de elva senaste mötena och har bara tagit en poäng på de fem senaste. Klar fördel Liverpool alltså som har varit fortsatt ojämnt efter tränarbytet.

Liverpool har en lång skadelista innehållande namn som Daniel Sturridge, James Milner och Martin Skrtel och nu senast Divock Origi som fick utgå senast där ersättaren Christian Benteke blev matchhjälte. Sunderland saknar Younes Kaboul, Adam Matthews och Sebastian Larsson.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar