Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 nov, 2014

Kommer att bli den bästa engelska spelaren någonsin

Samtidigt som Wayne Rooney gjorde sin 100:e landskamp för sitt land mot Slovenien på lördagskvällen, lovordade spanjoren Roberto Martinez en spelare som kommer från samma trakter som Unitedstjärnan. I en intervju med Daily Mail förutspådde Martinez sin spelare Ross Barkleys framtid och lyfter 20-åringen till skyarna.

-Ross har allt. Vanligtvis har en spelare snabbheten och kraften att ta sig runt på planen eller har de blicken att lägga en bra pass.

-Men han kan göra båda dessa saker och han är tekniskt begåvad med båda fötterna. Inte bara det, han är också förälskad i spelet, sa Martinez på Titanic Hotel i Liverpool.

Barkley spelade för England i VM i somras och har använts både längre ut på kanten eller rollen som nr 10 av Martinez. Många vet att Evertonsonen har en stor framtid till mötes, men undra om inte Martinez är ännu mer entusiastisk.

-Det råder ingen tvekan om att han kommer att bli den bästa spelaren England någonsin har haft.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar