Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 24 feb, 2016

Klassikermöte på Old Trafford live stream

Det är en hårt pressad Louis van Gaal som välkomnar Arsenal till ”The Theatre of Dreams”, eller ”The Theatre of Nightmares” som holländaren säkerligen tycker är ett mer passande namn. Manchester United ligger på femte plats i ligan och har fått se hoppet om Champions League-spel till nästa säsong tyna bort i takt med att Tottenham och Leicester överraskat ordentligt i ligaspelet.

I förra omgången åkte man på en ny tung förlust, borta mot Sunderland. Som om inte det var illa nog, åkte man sedan till Danmark och förlorade mot Midtjylland i Europa League.

I senaste omgången tog Arsenal emot ligaledaren Leicester hemma på Emirates. Efter en makalös press mot ett decimerat Leicester blev comebackande Danny Welbeck stor hjälte när han avgjorde mötet i matchens sista skälvande sekunder. Målet betydde så mycket mer än tre poäng för Londonklubben, det tog även in dem i titeljakten på allvar.

I Manchester United är nyckelspelaren David de Gea tveksam till spel. Arsenal ser bland annat ut att få klara sig utan Oxlade-Chamberlain som drog på sig en skada i tisdagens förlust mot Barcelona.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar