Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 20 okt, 2018

Huddersfield – Liverpool: Streama, speltips & laguppställning

Streama

Du kan kolla på matchen mellan Huddersfield och Liverpool på Viaplay!

Viaplay erbjuder nämligen alla Premier League matcher till de som har ett konto hos dem. Om du inte har ett konto på Viaplay idag, kan du fixa det enkelt på deras hemsida på mindre än 15 minuter.

  • Match: Huddersfield – Liverpool, Premier League
  • Datum & tid: 20 oktober 18:30
  • Arena: John Smith´s stadium
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Huddersfield

Lössi

Durm – Zanka – Schindler – Löwe

Hogg – Mooy

Kachunga – Pritchard – Parra

Trolig laguppställning, Liverpool

Alisson

Alexander Arnold – Gomez – Dijk – Robertson

Fabinho – Henderson – Wijnaldum

Salah – Firmino – Shaqiri

Mané skadad

Efter 8 spelade omgångar ligger Liverpool på tredje plats i Premier League. Senaste matchen spelades mot Manchester City som slutade med 0–0, där Manchester Citys Riyad Mahrez missade straffen i 86:e minuten.

Liverpool söker nu att vinna denna bortamatch för att behålla platsen som favoritkandidater för Premier League titeln.

Det är oklart om Sadio Mané kan spela dagens match på grund av en opererad bruten tumme. Jurgen Klopp gick svarslöst ut med att säga att beslutet kommer att fattas under matchdagen, något som vi inte fått höra något om hittills iallafall. Istället kommer vi se Xherdan Shaqiri spela på den offensiva vänsterkanten.

Huddersfield sitter och sliter på 18:e platsen i Premier League-tabellen, med enbart en vunnen match, jämfört med Newcastle och Cardiff som inte vunnit en enda. En vinst idag mot en motståndare som Liverpool skulle vara uppfriskande.

Speltips

Liverpool har inte förlorat en enda match i Premier League hittills, med 6 vunna och 2 lika. Liverpool har ett bra lag och är starka mot lag som ligger längst ner i tabellen.

Denna match förväntas Liverpool spela med mycket bollinnehav och en hög press för att säkra 3 poäng. Huddersfield kommer troligtvis att falla tillbaka och därmed spela defensivt.

Vi tror att Liverpool vinner dagens match, till oddset 1.30 på Bet365

  • Tips: Liverpool vinner
  • Odds: 1.30 på Bet365

Ahmed Kheniab

Ahmed började arbeta hos Sportal.se. som frilansjournalist under 2018. Han fokuserarr främst på speltips för Premier League och Serie A

86 Artiklar