Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 apr, 2012

Han gör en usel prestation

I går mötte Chelsea Wigan hemma på Stamford Bridge. På stopptid lyckades Chelsea göra 2-1, ett mål som fick Wigans manager att se rött.

– Det är en usel prestation av linjemannen idag. Båda deras mål var solklara offside. Våra spelare blev rånade idag och det är en vidrig känsla som de inte förtjänar, sa Martinez efter matchen. 

Chelseas manager Roberto Di Matteo var desto gladare.

– Resultatet visar att vi har kämparglöd. Det håller oss uppe och sätter stor press på lagen ovanför oss i tabellen, säger han till engelska Metro.

I och med Tottenhams oavgjorda match igår knappade Chelsea in med två poäng, men de ligger fortfarande på femte plats i tabellen. Målet är att nå upp till tredje- och fjärdeplatsen, som innebär kvalificering till nästa års Champions League.

Wigan ligger däremot på fel sida om strecket. Bottenstriden är väldigt tajt, och ett oavgjort resultat hade inneburit ett avancemang på tre placeringar. Sex omgångar är kvar innan säsongen är över, för Wigan väntar ett tufft motstånd på onsdag när de möter serieledande Manchester United.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar