Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 mar, 2013

Glad att jag valde Tottenham före Liverpool

Den isländska mittfältaren Gylfi Sigurdsson hade två val när han förra sommaren bestämt sig för att lämna Swansea. Många trodde att han skulle följa sin manager till Liverpool, men mittfältaren valde istället Tottenham, ett beslut han inte ångrar. 

– Det var svårt att säga nej till Liverpool eftersom jag kände Brendan, och det handlade inte heller om klubbens historia eftersom den är fantastisk. Men jag var tvungen att ta ett beslut och jag valde Tottenham, säger Sigurdsson.

– Ni kan se hur bra den här klubben har gjort det de senaste åren. De slutade fyra förra året och de gjorde ett bra Champions League året innan. Det händer mycket i den här klubben med ny träningsanläggning och planer på en ny arena. Det här är en fantastisk klubb med många härliga spelare och jag är glad att jag tog det här beslutet. Förhoppningsvis spelar vi i Champions League nästa säsong. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar