Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 sep, 2012

Ferguson inte nöjd med Cleverley

Manchester United var illa ute i Ligacupmatchen mot Newcastle på Old Trafford igår och 23-årige Tom Cleverley var rejält i skottgluggen efter att ha missat ett öppet läge att göra mål i den första halvleken. 

– Managern var inte allt för nöjd med Tom efter hans miss i den första halvleken, avslöjar Wayne Rooney. Men han revanscherade sig och stod för ett fint mål, det gjorde även Anderson. Jag är väldigt glad för deras skull, speciellt för Tom eftersom det var hans första mål.

Rooney själv var tillbaka på planen efter drygt fyra veckors frånvaro på grund av den lårskada han ådrog sig i matchen mot Fulham i ligan.

– Det var underbart att få speltid. Det är alltid svårt att komma tillbaka efter så lång tid, men det var fantastiskt att få några minuter, det kan antagligen hjälpa mig längre fram, säger Rooney till Sky Sports.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar