Everton – Manchester City, 17/2: Stream & speltips

Everton - Manchester City, premier league

Se en guide inför matchen mellan Everton – Man City den 17/2. Här tipsar vi om vilka odds vi kommer att spela på i vårt speltips. Vi rekommenderar även en hemsida som kommer att streama Eventon – Manchester City.

Matchen spelas i Premier League – där både Manchester City och Everton är mycket intresserad av nya poäng. Man Cit
Se till att du är förberedd inför matchen. Kolla redan nu på vilka odds du bör spela på – eller hur du kan se Everton – Manchester City via live stream på nätet.

Inför matchen

  • Manchester City har inte förlorat på sina 24 senaste matcher(!) – Senaste förlusten blev mot Tottenham den 21 november. 2020
  • Everton har målfarrlige Dominic Calvert-Lewin som gjort 13 mål – och ligger just nu trea i skytteligan. Han är skadad och kommer inte till spel.
  • Manchester City har bara förlorat en enda match på hemmaplan denna säsongen
Vad:Everton – Manchester City
När: Den 17/2, kl 21:15
Vart:Goodison Park
Speltips: Man City vinner båda halvlekarna (1.95 hos bet365)
Live stream:Viaplay
TV:Viasat Premium

Streama Everton – Manchester City

När det kommer till matcher i Premier League så är det Viaplay som håller i alla sändningar online i Sverige. Du kommer kunna streama Everton – Manchester City om du har ett premiumkonto på deras sida.

Det kommer att låsa upp alla Premier League streams online. Där kommer det ingå massor av fotboll från andra stora ligor som t.ex. Champions League och Bundesliga.

  1. Ta dig vidare till Viaplay
  2. Skapa ett login
  3. Köp premium (399 kr i månaden)
  4. Se Everton – Man City stream

Speltips & bäst odds i matchen

Vi kommer här att dyka ner bland förutsättningarna inför matchen och plocka fram det bästa speltips enligt oss. Vi kommer att jämföra odds bland olika bettingsidor för att kunna guida dig till sidan med bäst odds.

Manchester City ser ut att gå emot en ganska behaglig titeln för Premier League 2020/2021. De har nu ett bra försprång på sina konkurrenter. En vinst mot Eveton den 17/2 skulle stärka deras redan väldigt hårda grepp om Premier League. Vi tror att det är många lag som hoppas på att Everton ska lyckas sno poäng från matchen.

Det finns inte många orosmoment för Manchester City. De har en tillsynes frisk trupp med flera av deras bästa spelare. Stark baklinje, världsklass på mittfältet och ett snabbt anfallsspel. Det är alltid svårt att ta poäng mot Manchester City. Oavsett vilken klubb i världen som står som motståndare.

Everton gör även de en uppryckning sedan förra året. Deras målfarligaste spelare hittar vi trea i den totala skytteligan för Premier League – Dominic Calvert-Lewin. Skulle Everton vinne emot Manchester City så drar de ihop tabellen och gör kampen om Europaplatser mycket mer tight och spännande.

Vårt tips

Vi kommer att lägga en slant på att Manchester City fortsätter sitt segertåg mot titeln. Det är det allra säkraste oddsen att spela på enligt spelbolagen. Vilket inte förvånar oss alls – endast 1.30.

För att krydda till oddsen en smula inför matchen så kommer vi att spela på att Manchester City kommer att vinna båda halvlekarna. Det gör att oddsen går ifrån 1.30 till 1.95. Det är ett mer spelvärt odds enligt oss.

Everton har ett dåligt facit de senaste matcherna – senast en förlust mot mot Fullham med 2-0. Det bådar inte gott inför att man ska ta sig an ligaledaren.

  • Speltips: Manchester City vinner båda halvlekarna
  • Odds: 1.95
  • Spelsida: Bet365

Intressanta odds mellan Everton – Manchester City

Här kan du se en liten samling av de odds som vi tycker är mest intressanta att spela på inför matchen mellan Everton – Manchester City den 17/2.

 

SpelOdds hos bet365
Everton vinner9.00
Oavgjort5.75
Man City vinner1.30
Båda lagen gör mål – Ja2.00
Ilkay Gundogan2.25
Streama Barcelona – Atletico Madrid: Se live stream & TV (8/5)
Streama Barcelona – Atletico Madrid: Se live stream & TV (8/5)
Se FC Barcelona mot Atletico Madrid i en mycket intressant match i La Ligas topp av tabellen. Ska FC Barcelona ta över serieledningen? …
News icon7 maj, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama IFK Göteborg – Häcken: Se live stream & TV (8/5)
Streama IFK Göteborg – Häcken: Se live stream & TV (8/5)
Se IFK Göteborg - Häcken stream på nätet den 8 maj. Vi har gratis råd för dig som vill streama matcher i Allsvenskan eller se på TV.
News icon7 maj, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Juventus – Milan: Se live stream & TV (9/5)
Streama Juventus – Milan: Se live stream & TV (9/5)
Stormatch väntar i Serie A mellan Juventus och AC Milan. Se till att du har koll på hur du kan sända matchen live! …
News icon7 maj, 2021
Author iconJimmie Nyman