Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 okt, 2011

Det här är ett resultat av hård träning

Efter månader av måltorka har Fernando Torres hårda slit äntligen givit resultat. Spanjoren har till slut fått igång målskyttet i Chelsea till sina lagkamraters stora förtjusning. 

– Han har jobbat otroligt hårt på träning och det här är resultatet av det hårda arbetet. Vi hoppas nu att han kommer att bli bättre och bättre, säger Branislav Ivanovic efter Torres dubbla fullträffar mot Genk i veckan.

– Inom laget har vi aldrig ifrågasatt Fernando, det är normalt att spelare behöver tid när de byter klubbar. Nu är allt perfekt och vi blickar framåt. 

Torres är avstängd mot Queens Park Rangers i helgen men gör ligacomeback när Arsenal kommer på besök till Stamford Bridge näst helg.

– För mig räcker det med att han gjorde två mål mot Genk och sparar några mål till senare. Vi har en mycket svår match mot Queens Park Rangers, ett derby som både är viktigt för spelarna och fansen. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar