Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Cole lämnar England för Frankrike

Enligt The Sun var Carlton Cole i den franska staden igår kväll för att prata med tränaren Christophe Galtier om klubben. De kom överens om ett tvåårskontrakt för den engelska forwarden.

Positiv till flytten

Cole verkar positiv till flytten. Endast några få detaljer återstår att prata och förhandla om. Det verkar nära att slutföras nu, säger en källa som ska stå nära spelaren.

Sedan Saint-Étienne sålde stjärnan Pierre-Emerick Aubameyang till Borussia Dortmund tidigare i somras så har de varit ute efter en anfallare. Lösningen ska vara engelsmannen och det blir inte dyrt att få honom till klubben, då han stått utan arbetsgivare sedan 1 juli.

Cole ska ha pratat med Crystal Palace om ett kontrakt innan han skrev på för den franska klubben, men förhandlingarna bröts då de aldrig kom överens.

Saint-Étienne blir den sjätte klubben han representerar. Cole började i Chelsea, sedan blev det lån till Wolverhampton, Charlton och Aston Villa innan han flyttade permanent till West Ham.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar