Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 dec, 2012

City inte lika starka som ifjol

Newcastle är kanske det laget tillsammans med Arsenal och Liverpool som varit den största besvikelsen så här långt i Premier League. Femte plats i ligan ifjol har bytts mot en 14e-placering den här säsongen. 

Men inför matchen mot Manchester City på St James’ Park imorgon känner Alan Pardew ändå att laget kan få med sig ett bra resultat. 

– De (Manchester City) var helt klart det bästa bortalaget förra säsongen. Vi fick inte med oss någonting förra året, men jag tycker inte att de är lika starka den här säsongen, säger Pardew.

Förra säsongen vann City med 2-0 på Newcastles hemmagräs men Pardew tror och hoppas att en seger mot City kan vända den dåliga trenden.

– Vi har det tufft just nu, det håller vi inte hemligt, men arbetsviljan finns där. Ett bra resultat – som mycket väl kan komma den här helgen – kan ändra mycket och helt plötsligt kan vi befinna oss i en bra position.  

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar