Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 1 mar, 2011

Chelseas framtid på spel

Trots att Chelsea ligger 15 poäng bakom Manchester United i ligan är kvällens match i London av allra största vikt. Carlo Ancelotti talar till och med om att matchen kan ha stor påverkan på klubbarnas framtid.

– Det är en enormt viktig match för dem, för Manchester Uniteds framtid och för Chelseas framtid, säger Ancelotti på presskonferensen inför matchen.

– För oss är det viktigt att vinna, inte bara för resultatet utan också för att förbättra vårt självförtroende efter segern mot FC Köpenhamn. Där spelade vi väldigt bra.

– United bestämmer sitt eget öde. Vårt mål är helt annorlunda. Vårt mål är att fortfarande kunna mäta oss med dem. Vi är inte borträknade i teorin men vi måste samtidigt vara ärliga. Det skulle vara svårt att ta in hela försprånget, vårt mål är topp 4. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1549 Artiklar