Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 dec, 2015

Chelsea vill vinna igen live stream

Det dröjde 16 omgångar, sedan fick ledningen i Chelsea nog. Föreningen sade upp José Mourinho, och utan demontränaren på bänken tog Chelsea sin blott andra seger på åtta matcher då Sunderland besegrades med 3–1 förra helgen.

Ersättaren blev som väntat Guus Hiddink och med honom vid spakarna finns det en hel del som talar för att mästarlaget har fått den förändring som det behöver, men det är en minst sagt lurig uppgift som väntar på annandagen.

Watford är en av säsongens stora överraskningar och laget är sjua med bara fyra poäng upp till fjärdeplatsen när vi börjar närma oss halvvägs in på säsongen.

3–0 mot Liverpool senast var lagets fjärde raka fullpoängare och förutom att laget har gjort en hel del mål på sistone har laget dessutom hållit nollan i tre raka matcher.

Chelsea har vunnit de sex senaste mötena lagen emellan och får, trots tabelläget, stå för favoritskapet här. Skadeläget är gynnsamt, där det endast finns frågetecken för Eden Hazard och Radamel Falcao.

Watford saknar Rene Gilmartin, Thommie Hoban och Joel Ekstrand, med frågetecken för Sebastian Prödl.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar