Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 feb, 2019

Streama Chelsea – Manchester United: Se matchen via live stream

Är du ute efter att streama Chelsea – Manchester United live på nätet? Vi visar dig hur du ser matchen direktsänt!

Det är många som vill se Chelsea – Manchester United live på internet, när lagen möts i FA-cupens femte omgång. Till alla som är intresserade av att kolla på matchen kan vi komma med det glädjande beskedet att det är enkelt att streama Chelsea – Manchester United! Gå in på Bet365, starta ett konto och se den live!

Vill du streama Chelsea – Manchester United? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se FA-cupmatchen live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Chelsea – Manchester United, 5:e omgången av FA-cupen
  • Datum & tid: Måndag 18 februari 2019, klockan 20:30
  • Plats: Stamford Bridge, London
  • Stream: Bet365

Streama Chelsea – Manchester United

För att se Chelsea – Manchester United via live stream behöver du ett konto på Bet365, där matchen visas direktsänt. Så fort du skapat ett konto och gjort en insättning kan du titta på matchen från FA-cupens femte omgång.

Du måste alltså göra en insättning för att kunna ta del av streams, men så fort matchen är slut kan du ta ut pengarna om du känner för det. Så länge du har minst 1 krona på ditt saldo på Bet365-kontot kan du ta del av live streams av fotboll från hela världen!

Bildkvaliteten på sändningen är bra, och så även ljudkvaliteten. Du kan dessutom titta på Chelsea – Manchester United från valfri plattform! Kolla din sändning från mobil, dator eller surfplatta. Om du vill kan du dessutom koppla sändningen till din TV-skärm, och titta där.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Hitta matchen
  • 4. Streama Chelsea – Manchester United live!

Titta på Chelsea – Manchester United på TV

För att istället titta på Chelsea – Manchester United på TV är det en nödvändighet att du har Kanal 9, då det är den kanal som sänder matchen i Sverige. Där visas matchen direkt, och kommentatorn är Niklas Jarelind som bland annat kommenterade Superettan för några år sedan. Expertkommentatorn är Johan Arneng, som bidrar med sin expertis från att ha lirat professionell fotboll för Djurgården under flera år.

I studion sitter glada Karin Frick, där hon fördelar ordet under försnack, halvtidssnack och eftersnack. Sändningsstart är redan 20:00, medan matchen börjar först 20:30. Sedan avslutas sändningen 22:50, såvida matchen inte går till förlängning och kanske till och med straffar. Då förlängs sändningen.

Inför matchen

Chelsea har svajat på sistone, och Maurizio Sarri är klart ifrågasatt. Italienaren har dock ännu kvar jobbet, men fortsätter resultaten att guppa får vi se hur länge det förblir så.

Manchester United förlorade nyss sin första match sedan Ole Gunnar Solskjaer tog över rodret, då PSG vann med 2-0 på Old Trafford. Nu ska ”The Red Devils” försöka komma tillbaka på vinnande fot igen.

Sist lagen möttes var i oktober, och då slutade matchen 2-2 efter att Ross Barkley kvitterat för Chelsea i den 96:e minuten.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2499 Artiklar