Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 22 maj, 2012

Chelsea har lagt ett bud på 360 miljoner

Många europeiska storklubbar spänner nu musklerna för att kunna värva den brasilianska supertalangen Lucas Moura från São Paulo. 19-åringen ses som en av Sydamerikas allra största talanger och kommer troligen att lämna hemlandet för Europa i sommar. 

Inter och Manchester United har visat stort intresse men enligt klubbens president, Juvenico Juvenal, är det Chelsea som lagt det högsta budet. 

– Inter vill ha Lucas och Inter har lagt ett bud på 225 miljoner kronor, men det är inte tillräckligt för oss. Vi har fått ett bud som är högre än Inters från Chelsea och det ligger på 360 miljoner kronor, säger Juvenal till FCInter1908.it. 

– Vi har inte accepterat budet men Chelsea ligger allra närmast Lucas. Men faktum är att det är klubben som bestämmer. Han upplever just nu en fantastisk tid med oss och kommer bara att lämna om det kommer ett riktigt bra bud. 

Även spelarens agent, Wagner Ribeiro, bekräftar storklubbarnas intresse för Lucas. 

– Inter, Chelsea och Manchestr United har alla kontaktat mig angående honom. Han har den perfekta profilen för Europa – han är en bra spelare, en snabb spelare med bra skott, säger Ribeiro till Globo Esporte. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1690 Artiklar