Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 sep, 2011

Bryr mig inte om vad United-fansen tycker

Kevin Davies kritiserades hårt efter matchen mellan Bolton och Manchester United i helgen. Forwarden tacklade Tom Cleverley så hårt att mittfältaren blir borta från spel i över en månad.

– Jag bryr mig inte om vad Uniteds fans säger. Domaren dömer – det var inte gult kort. Jag gick in i duellen för att vinna bollen och det var frispark. Tyvärr skadade han sig men sådana är spelets regler. Det är en kontaktsport, säger Davies. 

– När jag fick reda på att Toms skada antagligen handlade om en fraktur så blev jag riktigt ledsen. Jag har varit ung själv och han har slagit sig in i ett av de bästa lagen i världen. 

100-tals United-fans följer numera Kevin Davies Twitter.

– Jag skickade ett SMS till honom. Han ringde tillbaka efter fem minuter och förklarade att allt var okey. Han accepterade att det var ett schyst försök att vinna bollen. Förhoppningsvis är han tillbaka om tre eller fyra veckor.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar