Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 mar, 2012

Ben Arfa är som Lionel Messi

Papiss Cissé stod för två av målen när när Newcastle besegrade West Bromwich i söndags och klev upp på delad femte plats med Chelsea i Premier League. 

Men det var inte Cissé utan den franska forwarden Hatem Ben Arfa som hyllades mest efter Magpies seger på Sports Direct Arena. 

– Ben Arfa är en fantastisk spelare. Han gjorde en fantastisk match och var anledningen till att vi fick med oss tre poäng. Jag är säker på att Hatem kommer med till EM, han är otroligt talangfull. Han visar det vecka efter vecka, säger Cissé till The Northern Echo. 

– Han gjorde det mot Arsenal och han gjorde det idag. Han har visat att han är en fantastisk spelare och om jag hade varit förbundskapten så hade jag tagit med honom.

Cissé fortsätter hyllningskören. 

– Han har otroligt många kvaliteter. Han är en spelare som gör skillnad och det är väldigt viktigt för oss. Han är underbar att spela med. När han har bollen vid fötterna är han som Lionel Messi. Bollen sitter fastlimmad på hans fötter och jag älskar den typen av spelare. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar