Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 dec, 2018

Streama Arsenal – Tottenham: Se matchen via live stream

Är du ute efter att streama Arsenal – Tottenham direkt från Engelska Ligacupen/EFL Cup? Vi visar hur kan hitta live stream till matchen, för att på så sätt kunna se matchen online på internet.

Att titta på Arsenal – Tottenham live på nätet är det väldigt många som vill göra, då lagen spelar kvartsfinal i Engelska Ligacupen. Det kostar en rejäl slant för dig som vill se matchen med egna ögon direkt på Emirates Stadium, och de flesta kommer istället att titta på Arsenal – Tottenham live från nätet. Läs vår artikel om att se matchen online.

Om du vill streama matchen online ska du gå in på Bet365, skapa ett konto och göra en insättning. Då kan du streama Arsenal – Tottenham live!

Titta på Arsenal – Tottenham på Bet365!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Arsenal – Tottenham, kvartsfinal i Engelska Ligacupen
  • Datum & tid: Onsdag 19 december, 20:45
  • Arena: Emirates Stadium, London
  • Stream: Bet365

Se Arsenal – Tottenham via live stream

För att kunna kolla Arsenal – Tottenham via live stream behöver du ett konto på Bet365. Gå in på Bet365, skapa ett konto och gör en insättning. Då kan du titta på live streams av fotboll från hela världen, exempelvis se Arsenal – Tottenham live stream.

Gå in och se matchen online!

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto
  • 3. Hitta matchen
  • 4. Streama Arsenal – Tottenham live!

Streama Premier League

Titta på Arsenal – Tottenham på TV

Till stor glädje för alla fotbollsälskare visas Arsenal – Tottenham på TV. Den kanal som sänder matchen är Kanal 9, som visar matchen direktsänt.

Gå in på Kanal 9 om du vill kolla matchen direkt från din TV.

Saknar du kanalen som sänder matchen, men ändå föredrar att se matchen på din stora TV-skärm? Oroa dig inte, det går att lösa! Om du skaffar ett konto på Bet365 och startar matchen från din dator, då kan du koppla sändningen från datorn till din TV med hjälp av en HDMI-kabel.

Inför matchen

Senast Arsenal och Tottenham möttes var inte mer än för några veckor sedan. Då vann Arsenal med 4-2, efter två mål från Pierre-Emerick Aubameyang. Arsenal är trots den segern 5 poäng bakom Tottenham i Premier League, men Unai Emerys mannar jagar på i jakten efter Champions League-plats.

I engelska ligacupen, som även kallas för EFL Cup eller Carabao Cup, har Arsenal besegrat Brentford och Blackpool i sin väg till kvartsfinalen.

Tottenham har slagit ut Watford och West Ham, något svårare matcher alltså. Nu ställs man dock inför sin tuffaste utmaning hittills i denna tävling 2018-19.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar