Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 feb, 2021

Arsenal – Leeds, 14/2: Stream, odds & speltips

Arsenal – Leeds, 14/2: Stream, odds & speltips

Under helgen så spelar Arsenal – Leeds en match i Premier League. Matchen kommer att spelas den 14/2, kl. 17:30. Inför matchen kan du läsa vilka odds vi kommer att spela på. Samt hur du kan streama Arsenal – Leeds på nätet.

Vi tror detta kommer bli en mycket spännande match mellan två lag som måste öka på poängskörden. Båda lagen ligger just nu på den nedre halvan av tabellen – och har målstättningar att ta sig högre upp.

Läs gärna vårt speltips och rygga oss under denna matchen. Vi har hämtat alla våra odds från Unibet.

Vad: Arsenal – Leeds
Matchstart Kl. 17:30, den 14/2
Vart: Emirates Stadium
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Fotboll
Speltips: Under 2,5 mål i matchen (2.35 hos Unibet)

Inför matchen

  • Arsenal har endast en vinst på sina fem senaste matcher
  • Senaste matchen mellan dessa två lagen slutade 0-0 (22 nov, 2020)
  • Tung skadelista för Leeds United

Streama Arsenal – Leeds

För att kunna följa Arsenal – Leeds via live stream så behöver du vara medlem hos Viaplay. Det är denna streamsida som har rättigheter att kunna sända matcher från Premier League online. Det kommer tyvärr inte vara gratis att streama Arsenal – Leeds. Det krävs att du har ett sportpaket.

Viaplay sänder inte bara Premier League streams. Det finns även gott om matcher i Champions League, NHL, Bundesliga och mycket mer.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett login
  3. Köp sportpaket för 399 kr i månaden
  4. Streama Arsenal – Leeds + alla matcher i Premier League

Odds & speltips

När vi ska förbereda vårt spel så kan vi direkt se att det kommer bli tufft. Bara en anblick på tabellägget så känns matchen som väldigt jämn. Leeds ligger just nu på en 10:e plats, och Arsenal på 11:e plats. Det är endast en poäng som skiljer lagen emellan.

Här följer de matchodds som gäller inför Arsenal – Leeds. Där ser vi att spelbolaget har satt Arsenal som stora favoriter. Vi är inte lika säkra.

Resultat (vinnare) Odds från Unibet
Arsenal 1.94
Oavgjort 4.80
Leeds 5.10

Arsenal kommer till matchen med ett tråkig facit på sina senaste fem matcher. Endast en vinst har det blivit – och den kom mot Southampton. De senaste två matcherna har slutat med förlust mot både Aston Villa och Wolverhampton. Att Arsenal skulle befinna sig där man gör just nu var det inte många som väntade sig.

Leeds United har en mer förväntad trend. De är tippade på att hamna i mitten av tabellen inför säsongen. Vilket är precis där man befinner sig just nu. Leeds gör en bra säsong – och kan mycket väl sno med sig poäng från Emirates.

Vi kommer att tippa på en ganska målsnål match. Vi tror att det är två lag som inte har självförtroendet att trycka på direkt från start. Därför tror vi att matchens första halvlek komer vara ganska händelsefattig. Ett mål kommer möjligtvis i slutminutrarna – men till vilket lag vågar vi inte gissa på. Såpass jämnt är det.

  • Speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 2.35
  • Spelsida: Unibet
sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar