Är här idag tack vare honom

I morgon gästar Manchester City Emirates Stadium, och den före detta Arsenalspelaren och nuvarande City-mittfältaren Samir Nasri sparar inte på komplimangerna när han talar om förra tränaren Arsene Wenger.

– Jag står här idag tack vare honom. Jag kommer aldrig att glömma vad han har gjort för mig, säger han i en öppenhjärtlig intervju med The Sun.

– Jag är skyldig honom mycket. Han gav mig självförtroende, inte bara som spelare utan också som en man. Det är därför som jag verkligen respekterar och tycker om honom, han brydde sig alltid om killarna som fanns bakom spelarna, fortsätter han.

Nasri jämför också Wenger med andra tränare, som enligt honom inte alls bryr sig på samma sätt om sina spelare.

– Vissa tränare vill bara ha dig på planen och sedan inget mer. Men han ville prata med dig, veta lite mer om dig för att kunna ge dig självförtroende. Det var som en sorts andra kärlek för mig.

Men den perfekta tränaren räckte ändå inte för Nasri.

– Jag spelade fantastisk fotboll i tre år. Men det var en bra utmaning för mig att komma hit och vinna titlar eftersom det var det som jag saknade i Arsenal. Allt var jättebra, men jag ville vinna titlar.

– Så jag gick till City eftersom jag ville skapar historia, och det gjorde vi. Det var deras första titel på 44 år och jag är väldigt glad.

Samir Nasri kommer att få se sin gamla klubb möta sin nya från läktaren i morgon eftersom han fortfarande är avstängd sedan han nästan skallade Norwichs Sebastien Bassong i matchen den 29 december.