Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 mar, 2013

Alla matcher är som en final

Det ser ut att bli en kamp mellan Chelsea, Tottenham och Arsenal om de två sista platserna till Champions League och Champions League-kvalet nästa säsong. 

Tottenham låg länge på tredjeplats i tabellen men har efter en rad dåliga resultat fått se Chelsea gå om och Arsenal nära sig bakifrån. Trots den senaste svackan är Hugo Lloris hoppfull inför avslutningen. 

– Det verkar som att kampen kommer att stå mellan Chelsea, Arsenal och Tottenham. Vi kan klara det och jag tror att vi lyckas, säger fransmannen till The Daily Mail.

– Jag tror mycket på laget för vi visar en bra karaktär. Vi har redan visat det den här säsongen och ska göra det igen på planen. Vi gjorde det väldigt bra i tolv matcher och förlorade sedan mot Liverpool och Fulham – men det viktigaste är reaktionen. Jag tror att landslagsuppehåller kom bra för oss. Nu har vi åtta matcher som vi kommer att spela som åtta finaler. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar