NYHETER

Stina Nilsson fick med sig den bästa tiden från kvalet, och är stor favorit för guldet senare idag. 

Alla svenska damer till final!

Kvalet till spritfinalen är nu avslutad, och vi fick med oss samtliga svenska skidåkare till finalen för damer.

Stina Nilsson fick den allra bästa tiden, och bekräftade hennes OS-form.

Nu ser vi framemot att se sprintfinalen för damer som startar kl. 12:00.

Kolla redan nu hur du kan sända & streama skidor i OS live. Vi kommer se till att inte missa den final som kan ge Sverige sin tredje medalj i vinter-OS 2018.

Stor konkurrens om skidmedaljerna

Att det finns många som utmanar om pallplatser när det kommer till skidor i OS är sedan gammalt. Under OS-sprinten så kommer det finnas andra stora åkare. I sverige har vi förutom Stina Nisson även Hanna Falk, Anna Dyvik och Ida Ingemarsdotter.

Tror du att någon av våra svenska sprintåkare kommer ta medalj. Då rekommenderar vi dig att tippa på odds i skidor OS 2018. Här på Sportal kan du hitta oddsen som gäller.

Det är inte bara damerna som kommer att tävla i sprint inom skidor under dagen. Även en rad svenska herrar kommer att delta i sprinten på herrsidan. Där kommer vi att hålla tummarna för Teodor Peterson, Oskar Svensson, Viktor Thorn och Calle Halfvarsson. Där den sistnämnd får räknas som vårt bästa medaljhopp. 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se