NYHETER

Kommer den olympiska freden smitta av sig på Nord- och Sydkorea? Eller kommer konflikten förvärras?

Risk för krig?

Att det är risk för att konflikten mellan Nordkorea och Sydkorea att gå i en väpnad konflikt under OS är inte speciellt troligt.

Däremot så säkrar Sydkorea sin gräns mot Nordkorea. Det förhöjda säkerhetsläget är en påföljd av att Nordkorea igår utförde en uppvisning av deras armé och missiler i huvudstaden Pyongyang. Bara några mil utanför OS-staden Pyeongchang.

Sydkorea har endast skickat en mild varning till sin granne, men påföljderna lär trappas upp efter att OS 2018 har avslutats menar experter.

Utöver politik, och militärt motstånd så finns det även massor av demostranter till OS 2018. Många demostranter i Sydkorea menar på att OS kommer förvärra situationen mellan Syd- och Nordkorea.

Enligt många demostranter är OS 2018 bara ett spel för gallerierna. Relationen mellan länderna är mer infekterad än vad man erkänner till medborgare och till övriga världen.

Invigningen i fara?

Senare idag (den 9 februari) är det dags för invgningen av OS 2018. Att det kommer demostreras på sina håll är mer eller mindre än självklarhet. Redan flera timmar inför invigningen så har ett stort antal dfemostranter drabbats samman med kravallpolis utanför Olympiastadium där invigningen kommer att hållas.

Under invigningen så kommer även Nord- och Sydkorea att marschera in under en och samma flagga. Vilket många ser positivt på, men även sticker i mångas ögon.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se