NYHETER

André Myhrer visar att han hör till världseliten i slalom. En silvermedalj blev resultatet från Hammarbybacken. 

Fjärdeplats för Frida Hansdotter

På damsidan hade Sverige, likt som på herrsidan två slalomåkare med sig i världscupstävlingen i Stockholm. Det största hoppet var Frida Hansdotter som just i detta nu slipar på OS-formen.

Frida Hansdotter hamnade precis utanför pallplats. Hon hamnade med andra ord på en fjärdeplats. Dessvärre så åkte Frida Hansdotter ut från sin bana.

Den andra svenska slalomåkaren på damsidan var Anna Swenn Larsson. Hon hamnade dessvärre inte på någon av de bättre placeringarna i parallellslalomen i Stockholm.

Frågan som nu många svenskar ställer sig är om slalomåkarna nu har hittat den form som krävs för att ge från sig så goda resultat på vinter-OS som det bara är möjligt.

Tror du att någon av svenskarna kommer att stå på pallen under OS. Då rekommenderar vi dig att tippa på det. Just nu finns flera OS 2018 odds & speltips ute på vår sajt. Där kan du hitta betting tips som kan göra dig rikare under mästerskapet i Sydkorea.

Kan Myhrer hamna på pallen i OS?

Vi på Sportal.se skulle påstå att Sveriges bästa chans till pallplats för alpint under OS vilar på André Myhrer. Hans fina form på de senaste tävlingarna är svårslagen, och skulle han lyckas att få till det under OS 2018 så tror vi helt klart att han kan kamma hem en eller annan medalj för Sverige.

Vi rekommenderar helt klart dig att live streama vinter-OS för att följa André Myhrers och Frida Hansdotters jakt på medaljer med så fina valörer som möjligt.

Vi kommer utan tvekan se till att följa med när alla grenar ska avgöras i Sydkorea mellan den 8-25 februari.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se