Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 sep, 2023

Unibet lanserar Glennkupongen – Färdiga spel!

Inne hos Unibet så finns det odds från i stort sett alla sporter och ligor. Nu har Unibet gjort det enklare för dig att spela på odds – utan att behöva vara expert. Hos Unibet finns det nu en ”Glennkupong”.

Glennkupongen är byggd på ansiktet utåt för Unibet odds – nämligen självaste Glenn Hysén.

Vad är Glennkupongen?

Glennkupongen är en form av speltips som går ut på att Glenn Hysén tar fram en egen kupong. Den innehåller normalt vis 2-4 matcher. Där kan du följa vilka spel som Glenn Hysén tycker är extra intressanta. Sedan kan du välja om du vill rygga hans kupong – eller bygga om den en smula.

Glennkupongen innehåller oftast några av de bästa oddsen från fotboll och ishockey. Det kan även finnas med speltips från andra sporter – men främst är det fotboll och ishockey. Inte speciellt konstigt då det är sporter som ligger Glenn Hysén nära om hjärtat.

Oddsen som finns med i Glennkupongen bruka ligga omkring 4.00 – 10.00. Det kan med andra ord bli en fin hacka om du ryggar kupongen – och den slår in.

Glenn Hysén har varit ett ansikte utåt för Unibet under en väldigt lång tid. Han figurerar ofta i reklamfilmer och på Unibets hemsida. Inte konstigt. Flera svenska betsidor håller fram kända sportprofiler som sina ambassadörer.

Inför Sverige mot Österrike

Självklart så har Glenn Hysén lagt fram sina egna odds inför Sveriges EM-kval. Då syftar vi på matchen som spelas mot Österrike. Där har Glenn valt att spela på en svensk vinst. Vilket även vipå Sportal gör i vårt Sverige – Österrike speltips. En seger är ett måste om Sverige ska ha chans att nå EM 2024.

Vi har även en guide som hjälper dig med att sända Sverige – Österrike live stream. Det är bra för dig som inte har koll på hur du ska se denna viktiga match under kvällen!

Annat aktuellt!

göteborg häcken speltips stream
speltips
Vi har ett spännande Göteborgsderby framför oss, mellan två lag som kommer att vara taggade till tusen att vinna. Läs vårt speltips till IFK Göteborg - BK Häcken!
24 april, 2024
England
Speltips & odds i Premier League-matchen mellan Crystal Palace mot Newcastle som sparkar igång klockan 21:00 på onsdag.
24 april, 2024
liverpool newcastle speltips stream
England
Merseysidederby på agendan! Everton - Liverpool. Matchstart på onsdag klockan 21:00. Läs om speltips, odds & hur du kommer igång med stream
24 april, 2024
lazio juventus speltips stream
Italien
Lazio och Juventus möter varandra på Stadio Olimpico, i semifinalmatch 2 av 2. "Juve" vann första mötet med 2-0.
23 april, 2024
England
Londonderby i Premier League: Arsenal - Chelsea. Matchstart klockan 21:00 på tisdag. Läs om speltips, odds & guide till livestreaming online.
23 april, 2024
Ishockey
Final i SHL! Läs allt inför matchserien hos oss. Vi tar fram speltips, granskar oddsen, och visar dig hur du kommer igång med livestreaming online.
22 april, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar