Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 29 aug, 2023

TV4 Play tar över fotboll streams från Cmore

Många förväntade sig nog inte att streamingstjänsten Cmore skulle lägga ner – eller rättare sagt – flytta över till TV4Play. Nu är det ett faktum. Det kommer inte längre vara möjligt att se fotboll, ishockey eller andra sporter med Cmore.

Istället blir det nu TV4Play som tar över alla sport sändningar som normalt vis funnits att se hos Cmore.

> Gå till TV4Play

Utbudet av live streams hos TV4Play

Självklart kommer det finnas i stort sett samma typer av sport live streams inne hos TV4Play – som det tidigare har varit hos Cmore. Det är inte så att TV4 (som ägs av Telia) har förlorat sina rättigheter. Den enda stora skillnaden är bara att innehållet från Cmore kommer att flyttas till TV4.

Det är främst alla Champions League streams som människor i Sverige vill ta del av hos TV4Play. Det är utan tvekan den största och bästa ligan som TV4Play har rättigheter att visa. Det planeras inga ändringar inom detta – utan kommer att rulla på som tidigare. Fast inne på TV4Play.

Det finns även många som vill se Allsvenskan live streams. Det är ett samarbete mellan Telia och Discovery som gjort att Allsvenskans matcher även sänds hos TV4Play.

För att se alla ligor, sporter och matcher som du kan se med TV4Play – så kan du kika in listan. Där ser du vad som ingår i ett abonnemang hos TV4Play.

  • Champions League
  • Allsvenskan (samarbete med Discovery)
  • Superettan (samarbete med Discovery)
  • SHL
  • Svenska Cupen
  • HockeyAllsvenskan
  • NFL
  • La Liga
  • Serie A
  • NBA

Som du märker så är utbudet av live streams stort om du väljer att skapa ett konto med TV4Play. Ett måste enligt många som älskar sport. Vi anser att det är en riktigt bra blandning av fotboll i världsklass, svenska ligor och mer ovanliga sporter. Perfekt mix, helt enkelt!

Konkurrerar mot Viaplay

Det är knappast en hemlighet att TV4Play och Viaplay är de mest populära valen för att streama fotboll eller annan sport på nätet.

De sporter och ligor som t.ex. inte TV4Play har – finns istället inne hos Viaplay. Ett stort exempel är Premier League live streams. Det är något som drar väldigt mycket uppmärksamhet i Sverige. Rättigheterna finns hos Viaplay som täcker upp de sporter och ligor som inte finns med TV4Play.

Vi rekommenderar dig att kolla genom utbuden hos båda dessa streamingstjänster. Det gör det enklare för dig att avgöra vilken sida som täcker upp allra mest av den sport du vill se. I vissa fall så kräver en del kunder att ha konto och abonnemang hos båda tjänsterna.

Andra nyheter

Stryktipset 6 maj
speltips
Toppmatch i Bundesliga! Vi har RB Leipzig som ställs mot Bayern München. Se till att läs allt inför matchen, med spel, odds & livestream!
29 september, 2023
Man City Burnley speltips stream
England
Wolves möter Manchester City på lördag 16:00! Vi har tagit fram dagens bästa speltips från matchen, med fina odds och streaminginformation.
29 september, 2023
England
Manchester United mot Crystal Palace i Premier League! Fullständig information till matchen med speltips, höga odds & information om live stream!
29 september, 2023
tottenham liverpool speltips stream
England
Stormöte i Premier League mellan Tottenham och Liverpool. Tottenham har inte besegrat Liverpool på 12 matcher - är det dags nu? Läs allt inför matchen här!
29 september, 2023
Hemmalaget har Europaspel i potten under söndagen.
speltips
Match mellan två lag som hoppas på att nå fjärdeplatsen i Allsvenskan. Ta del av speltips till IFK Norrköping - Kalmar FF!
29 september, 2023
England
Live stream Aston Villa - Brighton lördag 16:00. Läs också vårt speltips och allt inför matchen på Villa Park!
29 september, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1249 Artiklar