Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 sep, 2023

Spela med förhöjda odds – varje dag hos Snabbare!

Det har blivit alltmer vanligt att spelare väljer att leta efter extra höga odds. Inte speciellt konstigt – då det innebär större vinster vid en korrekt kupong. Då passar oddsboostar perfekt. Det är utvalda spel som bettingsidor väljer ut – för att sedan erbjuda extra höga odds.

Att spela med oddsboostar innebär nästan alltid att du spelar på de högsta oddsen på nätet. Det är inte många andra sidor som har så pass höga odds att de kan konkurrar med de utvalda och förhöjda oddsen.

Snabbare med extra odds

En sida som väljer att erbjuda oddsboostar är Snabbare. Där kommer du att kunna hitta till spel med extra höga odds – varje dag!

För att hitta till deras förhöjda odds så behöver du inte anstränga dig speciellt mycket. Du behöver bara gå vidare till deras bettingsida och hitta till alla aktuella oddsen. Längst upp så kommer det finns en länk med texten ”odds-boosts”. När du klickar in dig på denna länken så når du en sida med utvalda spel.

Det är på denna sida du kan se vilka matcher och sport som kommer ha extra höga odds under dagen. Du kan sedan välja att spela på Snabbares tips – eller gå vidare till de ordinarie oddsen som finns i deras sportsbook.

Det är främst utvalda matcher från populära sporter och ligor som Snabbare oddsboost gäller för. Det innebär att det inte sällan är fotbollsmatcher från Allsvenskan, Premier League eller Champions League.

Det finns inga nackdelar med att spela på förhöjda odds. Den enda skillnaden blir egentligen att du spelar med högre odds – och med chans på allt större vinster.

Varför spela hos Snabbare?

Det finns andra anledningar till att du bör välja Snabbare odds i stället för andra sidor. Inte minst om du söker efter en snabb och smidig hemsida som ger dig mer tid för spel än det administrativa.

Här kan du registrera dig med BankID som endast tar enstaka minuter. Det är en funktion som många bettingsidor har lagt till på sistone.

Extra bra är det även att Snabbare är ett spelbolag med Swish uttag & insättning. Det gör att dina betalningar kan hanteras snabbt och du för över pengar direkt mellan din bank och spelbolag. Det är dock inte möjligt att sätta in 50 kr med låg insättning. Den minsta summan är 100 kr.

Här finns det även massor av spel att välja mellan. Oavsett om du är främst intresserad av casino eller betting så finns det ett gediget utbud att välja mellan hos Snabbare.

Fler nyheter

För att hitta fler spelbolag nyheter så har vi samlat de senaste och mest aktuella för svenska marknaden här nedanför.

nyheter
Sommaren 2024 är sprängdfylld med sport. Både för dig som vill spela på odds eller följa dramatiken live!
13 maj, 2024
nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
13 april, 2024
nyheter
Shanga Forsberg lägger ut på Instagram att hon ska skilja sig från Emil Forsberg.
13 april, 2024
nyheter
Att spela med mindre pengar som insats har visat sig vara både nyttigt och populärt. Spelinspektionen välkomnar att man sätter in mindre pengar!
13 april, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
13 mars, 2024
nyheter
Betsson satsar på e-sport. Närmare bestämt på E-soccer. Här kan du spela på odds i matcher som spelas i EA Sports FC / FIFA.
13 februari, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar