Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 sep, 2022

Streama Sverige – Slovenien (27/9): Live stream & TV

Sverige Slovenien stream tv

Sverige ställs emot Slovenien i Nations League, och här kan ni se hur ni gör för att se matchen online på nätet. Hitta en Sverige – Slovenien live stream, eller kolla in hur ni kan titta på matchen på TV.

Det svenska landslaget är inne i en sämre period för tillfället, men vi hoppas givetvis på att det snart ska vända. På tisdag är det dags för samlingens andra och sista match, då Sverige ställs emot Slovenien. Många lär vilja se matchen online på nätet, och här finner ni hur ni gör.

Vi visar er hur ni bär er åt för att streama Sverige – Slovenien live, och går även igenom hur det ser ut med TV-sändning av matchen.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Sverige – Slovenien, Nations League
Var: Friends Arena
När: Tisdag 27 september, klockan 20:45
Live stream: Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner (1,72 hos Bet365)

Streama Sverige – Slovenien

Det är inte särskilt svårt att hitta en Sverige – Slovenien live stream att se online på nätet, och allt som krävs är att ni skaffar ett konto med sportabonnemang hos C More. När det är gjort kan ni enkelt se Sveriges landslag live.

Det går att titta på er Sverige – Slovenien stream direkt från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Kvalitén som erbjuds till er som ska streama Sverige – Slovenien är hög. Det gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna mycket kunniga, vilket förhöjer upplevelsen när ni tittar på matchen.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Se Sverige – Slovenien online

Titta på Sverige – Slovenien på TV

Det går givetvis att se Sverige – Slovenien på TV. Den kanal som visar matchen är TV6, och där sänds matchen direktsänt. Sändningen drar igång redan klockan 19:30, och ni får alltså en timme och en kvarts försnack innan det är dags för avspark. När ni ser matchen på TV tvingas ni dock ta del av reklampauser, till skillnad från om ni ser matchen via stream.

När matchen är slut fortgår studion ända fram till klockan 23:30. Repriser kommer att vevas, situationer analyseras och spelare intervjuas.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 19:30
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Sverige är i sitt sämsta skick på länge. Janne Andersson valde i juni att byta formation från det klassiska 4-4-2 till ett 4-3-3, men bytet föll inte väl ut. Tre förluster på fyra matcher blev det under den samlingen. Mot Serbien i lördags kastade han om ytterligare på positionerna, och ett 3-4-3 var vad som formerades. När vi försvarade blev det dock ett 4-4-2, där vänsterwingback Ludwig Augustinsson klev ner som vänsterback och där vänsterytter Emil Forsberg flyttades ner som vänstermittfältare. Det experimentet lyckades dock inte heller särskilt väl, utan Sverige fick lämna Serbien med 1-4 i baken.

Om Sverige misslyckas med att vinna mot Slovenien åker vi ur B-divisionen, ned till C-divisionen. Svensk seger däremot, skulle innebära att det blir Slovenien som åker ned till C-divisionen.

Bildkredit till Rolandhino1

Relaterat

topptipset
Topptipset på skottdagen 2024 (29/2) bjuder på en salig blandning av matcher från stora delar av världen.
29 februari, 2024
europatipset
Veckans första Europatips bjuder på flera intressanta skrälldrag. Vi tror bland annat att Ligacupfinalisterna Liverpool och Chelsea är favoriter i fara och motiverar detta mer detaljerat i analysen nedan. Häng med!
28 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 27/2 ger oss matcher från FA-cupen som blandas friskt med andra europeiska matcher.
27 februari, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar