Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 dec, 2016

OGC Nice – PSG: Toppmöte i franska Ligue 1

Det bästa med matcher i Ligue 1 är att du kan streama från Unibet. Ett spelkonto innebär tillgång till massor av fotboll från bl.a. Serie A och Ligue 1.

Det innebär att de erbjuder dig att se matchen mellan OGC Nice – PSG med live stream. Den intressanta toppmatchen lär bli något som många lär följa inne hos Unibet.

Just nu jagar PSG, smått oförväntat, både Monaco och OGC Nice som just nu finns över Paris Saint-Germain i Ligue 1 absoluta topp.

Avspark: Kl: 20:45, söndagen den 11/12
Arena: Parc de Princes
Visas hos: Unibet TV

OGC Nice

Ett trött & svagt PSG?

OGC Nice kunde inte ha bättre förutsättningar för att vinna matchen mot PSG i helgen. PSG har två viktiga spelare som skulle kunna vara en tillgång i PSG startelva. Både Javier Pastore och Marco Veratti hålls borta från spel pga skador.

Dessutom har PSG ett hårdare spelschema än OGC Nice som inte är mer i Champions League. I veckan spelade PSG sin avslutande match mot Ladogoretz Razgrad. Där sparade man inte på sina stjärnor, utan ställde upp med ett starkt lag.

Trots att PSG tog med den troligt bästa truppen de kunde, så besegrade man inte Lodogoretz Razgrad. Matchen slutade förvånansvärt 2-2, och det var många ledsna miner hos PSG.

Laget måste nu släppa den matchen helt, och ta nya krafter mot serieledarna OGC Nice. Vilket brukar vara mycket enklare sagt än vad det är gjort.

Vi tror att OGC Nice kommer att vinna, eller åtminstone spela oavgjort mot Paris Saint-Germain.

unibet live tv

Se stream & betta hos Unibet

Tror du att du har svaret på hur matchen mellan Nice-PSG kommer att sluta? Då kan du själv välja att spela på resultat inne hos Unibet.

Många spelare har även märkt att det är väldigt roligt att kombinera att se en live stream från Ligue 1 med att spela på matchen. Att spela på liveodds samtidigt som du följer en match via live stream ökar garanterat spänningen inför din match.

Det är inte bara Ligue 1 du kan streama och lagligt på nätet. Unibet erbjuder även matcher i andra ligor och sporter. Du kan t.ex. se matcher från Serie A och La Liga vid jämna mellanrum.

Förutom Unibet så finns det andra bookmakers som väljer att erbjuda alla deras medlemmar på live streams. Bet365 är en bettingsida som valt att streama fotboll på nätet. Även där får du tillgång till massor av intressant ligor i Europa.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar