Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 okt, 2016

Lille – PSG: Paris SG jagar serietoppen

Vi är inne i den elfte spelomgången i Ligue 1 och det har blivit dags för matchen mellan Lille LOSC och Paris SG. Ett ganska så klassiskt möte i den högsta ligan i Franska ligan.

Vi kan med glädje meddela att matchen kommer sändas live via en stream. Detta sker inne hos Unibet. Där kan du streama Lille mot PSG, och många andra matcher i Ligue 1.

Se till att du tar dig vidare till Unibet för att kunna se fotboll från hela världen.

Avspark: kl. 20:45, den 28 oktober
Arena: Stade Pierre Mauroy
Visas hos: Unibet

Streama franska ligan från Unibet

För att kunna se matchen mellan Lille-PSG , så behöver du bara ett spelkonto. Med ett spelkonto hos Unibet kan du streama all fotboll från franska Ligue 1. Det är ett bra sätt att kunna se fotboll både enkelt och utan kostnad.

Det innebär helt enkelt att du inte bara kan få en livesändning från Lille mot PSG. Du kan med ett spelkonto följa hela ligan, och se både stora matcher, och tighta dueller i tabellbotten. Du slipper även krångla med TV-abonnemang, eller liknande. Du streamar bara enkelt och med Unibet.

Du som streamar sport bjuds på en bra kvalité. Det är sällan något problem med att ladda eller har dålig bild.

  • Skapa ett konto hos Unibet
  • Klicka dig vidare till Unibet-TV
  • Se alla matcher du får tillgång till med ett konto
  • Njut av fotboll i världsklass

Kommentatorer till matchen kan du välj om du vill ha av, eller på. Det är inte säkert att din livestream finns på svenska. Det finns däremot oftast streams med engelska kommentatorer. I vissa fall finns inget av delarna.

Det finns alltid information om streamingen inför den match du vill se. Där kan du läsa vidare.

Inför matchen

Lille LOSC har haft en tuff start på säsongen. De har inte lyckats alls med att vinna de matcher som de egentligen borde. När inte mål framåt, eller försvarspel är av yttersta kvalité, så går det inget vidare.

Paris SG visar däremot inga större brister. Laget har på ett bra sätt tagit sig genom de första matcherna i Ligue 1. De ligger just nu trea i tabellen och förväntas klättra vidare mot toppen. Lille tror vi inte kommer sätta något större motstånd mot den saken.

Betta på Lille-PSG

Unibet presenterar odds i samband med att du kan livestreama Lille-PSG. Där kan du betta på det lag du tror vinner. Vi har valt PSG som vinnare.

Lille vinner – 6.50
Oavgjort – 4.15
PSG vinner – 1.52

Notera att dessa odds gäller för skrivande stund. De kan ändras ju närmare avspark vi kommer.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar