Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 dec, 2016

Villarreal – Atletico Madrid: Tight tabellmöte i La Liga

En intressant match finns att vänta i spanska La Liga. Frågan är om topptabellen kommer att bli ännu mer jämn, eller kommer Atletico Madrid dra ifrån sina konkurrenter?

Matchen kommer du att kunna följa online via en live stream. Som vanligt så hittar du tips på vart du kan se La Liga live streams hos oss.

Vi hjälper dig att hitta Villarreal – Atletico Madrid stream inne hos Bet365. Det är en bookmaker som valt att erbjuda massor av intressant matcher från Spanien. Läs vidare för att se hur du kan se La Liga streams online.

Avspark: 12/12-2016, kl. 20:45
Arena: El Madrigal
Visas hos: Bet365

Se matchen

Som medlem inne hos Bet365 så får du tillgång till alla matcher i La Liga (Primera Division). Det innebär att du inte längre behöva köpa TV-paket eller abonnemang för att följa matcherna i La Liga.

Du behöver knappast anstränga dig mycket för att skapa ditt konto inne hos Bet365, och börja streama Villarreal – Atletico Madrid.

Det enda du behöver göra är att följa våra steg. Det kommer ta dig snabbt till alla streams som finns för spanska La Liga. Förutom La Liga så ser Bet365 till att streama matcher från Serie A, Ligue 1 och Tyska bundesliga.

  • Skapa ett spelkonto hos Bet365
  • Ta dig vidare till deras TV-utbud
  • Sätt in pengar och börja streama Villarreal – Atletico Madrid

Som medlem inne hos Bet365 så kan du även använda dig av deras odds & bonusar. Gillar du att spela på fotboll så kommer du knappast bli besviken med konceptet hos Bet365. De ger dig nämligen chansen att streama fotboll, samtidigt som du kan spela på livebetting med marknadens bästa odds.

Fördel Atlectico Madrid

Inför matchen så kollar vi till läget mellan Villarreal – Atletico Madrid. Vi tycker oss se en klar fördel för Atletico Madrid som på pappret ska vinna denna match.

Frågan är hur mycket det spelar roll att Atletico stället upp som bortalag. Villarreal är ett lag som är mycket formstarkt på hemmaplan, och besegrat flera stora lag på sin hemmaborg – El Madrigal.

Det är en mycket svår match att spela på, och den kan faktiskt gå lite hur som helst. Om vi måste välja en vinnare så kommer vi välja att gå på oddset. Vi anser att matchen är så pass jämn, att det kan löna sig att satsa på laget med bäst odds.

Kollar vi till oddset inne hos Bet365, så ser vi att Villarreal har 4.50 i odds (i skrivande stund). Det var högre än vi förväntat oss, och vi väljer att spela på en vinst för hemmalaget!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar