Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 okt, 2016

Valencia CF – FC Barcelona: Barcelona jagar konkurrenten Real Madrid

Likt som Premier League, så har La Liga bara påbörjats. Vi är nu inne i den nionde spelomgången, och redan har fotbollslag i Spanien dragit ifrån i tabellens övre skikt.

Som vanligt har FC Barcelona redan blandats sig i topplaceringarna.

Många trodde även att Valencia CF skulle vara en av de toppkandidater som spelar om guldet & Europaplatser. Men med endast 3 vinster på totalt 8 matcher så hittar vi nu Valencia på en 14:e plats i La Liga.

Matchstart: Lördag 22/10, 16:15 (svensk tid)
Domare: Alberto Undiano Mallenco
Streama hos: Bet365, Unibet streams, Viasat Sport & ViaPlay

streams från La Liga

För att kunna se matchen mellan Valencia CF & FC Barcelona, så behöver du inte betala något. Det finns de spelsajter som erbjuder streams från La Liga. Detta innebär att du kan se de allra flesta matcher från La Liga direkt hos Bet365 som exempel.

  • Logga in eller skapa konto hos Bet365
  • Du hittar sedan en flik med alla livestreams på startsidan
  • Där möts du av alla streams som bettingsajten erbjuder
  • Starta den matchen du vill se, och få chansen att spela på liveodds samtidigt!

Bet365 har under en längre tid fokuserat på att erbjuda livestreams från La Liga. Därför kan du ofta välja att se matcher med FC Barcelona, Real Madrid & Villareal .

Se FC Barcelona – Valencia CF hos Bet365

Matchen startar den 22/10, kl 16:15 enligt svensk tid. Sändningen med kommentatorer på Bet365 kommer gå live strax innan avspark.

Bet365 kommer att erbjuda dig en mycket bra stream, oftast utan några problem alls. Det går i vissa fall att streama fotboll i HD. Det är dessvärre lite för tidigt av oss att kunna meddela om matchen mellan FC Barcelona – Valencia CF kommer att finnas med stream i HD.

Inför matchen – Speltips & förutsättningar

Det finns egentligen inte mycket som talar för att Valencia CF ska kunna bärga en seger mot FC Barcelona. Speciellt inte efter Barcelonas stora styrkebesked från Champions League senast. Då vann de med 4-0 över Premier League ledaren – Manchester City.

FC Barcelona har inga skador i truppen, och jagar nu en serieledning i Primera Division. Det innebär att de har goda förutsättningar, samt en morot för inför mötet med Valencia CF.

Valencia CF har däremot en riktigt tråkig frånvaro från sitt lag. Enligt rapporter så är målskytten Nani fortfarande skadad, och kommer inte finnas på planen mot FC Barcelona.

Odds

Vill du spela på matchen så presenterar Bet365 odds på den match de livestreamar. Nedan så presenterar vi de odds som finns till. Notera gärna att oddsen kan ändras ju närmare avspark vi kommer. Dessa odds är de som finns i skrivande stund.

  • Barcelona vinner – 1.40
  • Oavgjort – 4.50
  • Valencia vinner – 7.00

Vi tror helt klart att det är Barcelona som kommer stå som segrare. Det råder inga tvivel om att FC Barcelona är i bra form. Samtidigt som spelet för Valencia vaklar avsevärt i jämförelse med förväntningarna de hade. De har fortfarande goda chanser att hamna högt i tabellen, men starten av säsongen blev till en smärre mardröm. Frågan är om de kan återigen samla kraft?

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar