Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 7 okt, 2018

Valencia – Barcelona: Streama, speltips & laguppställning

Barcelona färdas iväg till Mestalla för att möta Valencia i ännu en omgång i La Liga.

Streama

Avsluta söndagen genom att se Valencia möta Barcelona i La Liga! Se matchen på Bet365!

Om du har ett konto hos Bet365 har du tillgång till de flesta La Liga-matcher denna säsong. Om du inte har ett konto hos Bet365, så skapa ett idag!

  • Match: Valencia – Barcelona
  • Datum & tid: Söndagen 07 Oktober
  • Arena: Mestalla , Valencia
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Valencia

Neto

Piccini – Paulista – Garay – Gaya

Soler – Parejo – Kodogbia – Guedes

Moreno – Gameiro

Trolig laguppställning, Barcelona

Stegen

Semedo – Pique – Lenglet – Alba

Dembele – Rakitic – Busquets – Coutinho

Suarez – Messi

Barcelona fortsatt konkurrenskraftiga

Barcelona ligger på toppen i tabellen med Real Madrid på andraplats. Just nu konkurrerar rivalerna om förstaplatsen och det är enbart målskillnaden som särskiljer dem. Barcelona har haft skakiga tre matcher på senaste tiden i La Liga. De tre matcherna har slutat upp med knappa 2 lika och en förlust. Men de vann sin senaste match mot Tottenham, fast i Champions League med 4–2 på bortaplan.

Lionel Messi spelade med stor konstfärdighet mot Londons Tottenham i Champions League. Argentinaren utsågs till matchen lirare med två mål och två otursamma stolpträffar. Efter 90 spelade minuter är det Messi som avlutar måldramat där Tottenham var på väg att kvittera. Det var slutdiskuterat när Messi sköt in 4–2 målet och matchen var avslutad: tack och adjö för Barcelona.

  • Streama La Liga

Valencia har fortfarande inte imponerat i La Liga jämfört med förra säsongen där de hamnade på fjärde plats. Det spanska laget ligger på 16:e plats för tillfället och behöver ändra på sin taktik för att göra framsteg.

Valencias Geoffrey Kongdobia spelade med stor finess mot Manchester United i Champions League. Den defensive mittfältaren agerade som mur under matchens gång och var skicklig i luftrummet. Denna match får han sitt livs största utmaning: stoppa Messi.

Speltips

Valencia må ha en tuff och undermålig start på säsongen, men de är fortfarande kapabla till ett fenomenalt spel som vi fick erfara förra säsongen. Och inte heller får man glömma att de fortfarande är fortsatt obesegrade på hemmaplan i La Liga denna säsong.

Denna match förväntas Barcelona ha mest i bollinnehav och kommer att försöka göra mål på det sättet. Då det finns många skickliga spelare, framförallt Messi, kommer Valencia att spela mer defensivt och göra mål på kontringar. Barcelona kommer få det svårt att göra mål mot Valencia och om de lyckas med det kommer Barcelona vara det första laget som gjort det denna säsong. Senaste mötet slutade matchen upp med 1-1 på Valencias hemmaplan i La Liga. Även om det lutar mot lika tror vi fortfarande att Barcelona kommer hitta en lucka för målchans.

Ahmed Kheniab

Ahmed började arbeta hos Sportal.se. som frilansjournalist under 2018. Han fokuserarr främst på speltips för Premier League och Serie A

86 Artiklar