Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 dec, 2021

Streama Real Madrid – Atlético Madrid: Live stream & TV (12/12)

Real Madrid Atlético Madrid live stream

Madridderby att vänta på söndag kväll 12/12! Kolla in hur du hittar din Real Madrid – Atlético de Madrid live stream, eller hur du gör för att titta på matchen på TV.

Söndagens La Liga-schema bjuder oss på en riktig toppmatch, då Real Madrid tar emot Atlético de Madrid på Santiago Bernabéu. Viktiga poäng på spel, i en liga där Real redan har ryckt. Hur bär man sig då åt för att streama Real Madrid – Atlético Madrid? Det ska vi visa er.

Följ våra steg för steg, så hittar du snart en Real Madrid – Atlético de Madrid live stream att titta på online. Du kan också välja att titta på matchen på TV, om du föredrar det. Vi visar er hur ni gör!

Streama Real Madrid – Atlético Madrid live

Streama La Liga live hos Bet365!

Vad: Real Madrid – Atlético de Madrid (La Liga)
När: Den 12/12, kl. 21:00
Vart: Santiago Bernabéu, Madrid
Live stream: Bet365
TV: C More Fotboll
Speltips: Real Madrid vinner matchen (2.06 hos Unibet)

Läs gärna om lite olika bra bettingsidor som vi har recenserat, innan ni placerar ett spel. Till den här matchen har vi valt att rekommendera Unibet, då de erbjuder bättre odds på matchen än många andra bettingsidor.

Real Madrid – Atlético Madrid live stream

Det lär vara väldigt många som kommer att vilja streama Real Madrid – Atlético Madrid live. För att se matchen online är det inte mycket ni behöver göra. Men först och främst måste ni ta reda på var ni hittar La Liga live streams i Sverige, och det är det vi ska visa er.

En sida som visar spanska ligan är Bet365. Faktum är att allt som krävs för att se Real Madrid – Atlético Madrid online är att skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni ta del av alla fotboll live streams sidan har att erbjuda.

Gå in på sajten, skapa ett konto och gör din instättning. Sen kan du börja titta på din Real Madrid – Atlético Madrid stream! Välj själv om du ska se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du kanske en Chromecast? Då kan du koppla över din Real Madrid – Atlético Madrid live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Sändningarna på Bet365 håller hög kvalitet. Bilden är bra och ljudet likaså. Du får oftast kommentatorer som talar engelska, men ibland saknas det kommentatorer.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Real Madrid – Atlético Madrid live!

Titta på Real Madrid – Atlético Madrid på TV

Om du önskar, och har kanalen som krävs, kan du välja att titta på Real Madrid – Atlético Madrid på TV. Den kanal som sänder matchen är C More Fotboll, vilken ingår i C Mores kanalpaket om du har sportabonnemanget.

Det finns fler sätt att se Real Madrid – Atlético de Madrid på TV. Du kan nämligen, som vi redan varit inne på, välja att koppla över din stream av matchen till TV-skärmen. Detta gör du exempelvis med hjälp av en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 21:00

Inför matchen

Vi har skrivit en längre rapport inför matchen, som ni finner i vårt Real Madrid – Atlético de Madrid speltips. Men vi ska ge er de grundläggande förutsättningarna inför matchen även här.

Real Madrid toppar La Liga på hela 39 inspelade poäng. Atlético återfinns på fjärde plats, tio pinnar bakom rivalen men med en match mindre spelad. Vinner Atlético här tar man ett stort kliv närmare rivalen, men blir det däremot förlust så gör Real ett tidigt guldryck. En så kallad sexpoängsmatch, med andra ord.

Relaterade artiklar

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2499 Artiklar