Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 feb, 2020

Streama Eibar – Real Sociedad: Se matchen via live stream

Hitta live stream till Eibar – Real Sociedad, klockan 16:00 söndag 16 februari.

Streama Eibar – Real Sociedad

Vill du titta på matchen direkt på nätet? För att få tillgång till en Eibar – Real Sociedad stream behöver du bara skapa ett konto på Bet365, göra en insättning på minst 50 kronor och sedan sätta igång din sändning av matchen.

Matchen visas med bra bildkvalitet och ljudet går heller inte att klaga på. Däremot saknas där kommentatorer, vilket kan komma som en besvikelse för många. Men man kan inte få allt. Du kan dock streama alla matcher från La Liga på Bet365.

Det är möjligt att streama matchen från vilken plattform du vill. Koppla upp din fotboll stream från mobil, surfplatta eller dator.

  • 1. Gå till bet365
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Eibar – Real Sociedad via live stream

Titta på Eibar – Real Sociedad på TV

C More Live kommer att TV-sända Eibar – Real Sociedad, så har du den kanalen i ditt utbud kan du enkelt se matchen på TV.

Saknar du däremot kanalen som visar matchen misstänker vi att du vill hitta en annan lösning för att ändå se matchen, helst givetvis på TV-skärmen. Du kan faktiskt koppla din live stream från Bet365 på datorn till din TV, om du bara har en HDMI-kabel tillgänglig. Den för nämligen över sändningen från datorskärmen till TV-skärmen.

  • Kanal: C More Live
  • Avspark: 20:00 tisdag 10 mars

Inför matchen

Real Sociedad inledde säsongen oerhört starkt, hade en något svagare period men har nu börjat gå riktigt bra igen. En stor anledning till lagets fina resultatkurva stavas Alexander Isak. Svensken öser in mål för ”La Real”, och har hängt 12 kassar under sina 17 senaste matcher. Hans norske vän Martin Ödegaard ska också uppmärksammas, och vi ska inte bli förvånade om vi ser honom i Real Madrid – som han är utlånad ifrån – nästa säsong.

Eibar ligger på 16:e plats i La Liga, med 6 poängs marginal ned till nedflyttningsplatsen. De har bara vunnit en av sina sju senaste matcher, och kan få det tufft här.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar