Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 jan, 2017

Real Madrid – Sevilla: Toppmöte i Copa del Rey

Real Madrid och Sevilla kommer att spela två matcher emot varandra. Den totala vinnaren av dessa två matcher kommer att gå vidare i Copa del Rey, och ta ytterligare ett steg emot att vinna hela cupen.

Copa del Rey är självklart en cup som många spanska fotbollslag vill vinna. Inte minst de lag som inte är vana vid att ta sig till spel ute i Europa. Det stora priset att vinna Copa del Rey är inte enbart att få lyfta en pokal.

En vinst i Copa del Rey innebär även att laget tar sig ut till Europa. Där kommer de att fortsätta att spela i antingen Champions League, eller i Europa League. Två turneringar som kommer hjälpa laget att bli mer känt, samtidigt som ekonomiska vinster kommer att göras på dessa europeiska matcher.

Avspark: den 4/1-2017, klockan 21:15
Arena: Santiago Bernabeu
Visas hos: Unibet & Bet365

Streama fotboll från Copa del Rey

Många i Sverige känner till att det går att streama Real Madrid, Sevilla, FC Barcelona, Villareal, och andra stora lag i La Liga på nätet. Det är helt att se dessa matcher inne hos rätt streamingsajter.

Genom att endast ha ett spelkonto inne hos Unibet eller Bet365, så kan du vara säker på att du kan både streama fotboll från La Liga, och från Copa del Rey.

Som medlem hos t.ex. Bet365 så kan du streama Real Madrids matcher . Det gäller åtminstone alla de matcher som Real Madrid spelar i La Liga och i deras inhemska cup. Att kunna streama fotboll på nätet är det många i Europa som har blivit bekanta med.

Finns det en stor efterfrågan om att se fotboll , så är det någon som förr eller senare kommer att erbjuda detta. Nu för tiden så finns det många bettingsajter som börjar erbjuda både laglig och direktsänd sport ut till alla människor som har ett spelkonto.

Därför rekommenderar vi dig som vill se fotboll online att starta upp ett konto hos Bet365 eller Unibet. Sedan kan du se vilka matcher som du erbjuds att se. Vi tror inte du kommer bli besviken med det utbud av sport som finns. Streama t.ex. fotboll från Bundesliga, Ligue 1, Serie A, och La Liga !

Vi tror att Real Madrid vinner matchen!

Vårt tips kommer att som väntat satsas på Real Madrid. Trots att Sevilla kommer med ett bra och formstarkt lag så tror vi inte att de har vad som krävs för att tvåla till Real Madrid på hemmaplan.

Sevillas chanser anser vi ligger i den andra matchen som de spelar på hemmaplan. Skulle Sevilla klara sig från denna match med ett oavgjort resultat, eller med en knapp förlust, så anser vi att de har bra chanser att kunna slå ut Real Madrid. Trots att de inte är det mest troliga.

Real Madrid vill naturligtvis se till att vinna allt som de ställer upp i. Därför kommer de att satsa på att vinna Copa del Rey minst lika mycket som alla andra spanska lag som ställer upp.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar