Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 feb, 2017

Real Madrid – Las Palmas: Boostat odds!

Ja, det är inget snack om saken. När BetFair erbjuder sina spelare boostade odds inför stora matcher i stora ligor i Europa så behöver vi inte längre jämföra odds. Det är ingen annan bookmaker som kommer upp i samma odds som BetFair låter dig.

BetFair brukar ganska ofta erbjuda sina spelare lite olika typer av kampanjer som de kan ta del av. En stor del av dessa kampanjer handlar om att spela med förhöjda odds. Ett förhöjt, eller boostat odds innebär att din bookmaker har sett till att erbjuda extra bra odds för sina spelare.

Just nu får alla nya spelare som registrerar sig inne hos BetFair ett boostat odds på att Real Madrid ska vinna matchen mot Las Palmas. Som spelare kan du hämta ut oddset på hela 5.00 på att Real Madrid ska vinna över Las Palmas.

  • Avspark: Den 1/3-2017, kl. 21:30
  • Arena: Santiago Bernabeu
  • Odds: 5.00

Så enkelt vinner Real Madrid!

Genom att skapa ett nytt spelkonto inne hos BetFair så kommer du att få chansen att spela med riktigt bra odds i en förhållandevis enkel match. Att tippa resultatet mellan Real Madrid och Las Palmas är det många som anser sig kunna göra med säkerhet. Så även vi!

Chansen att Real Madrid inte skulle lyckas vinna över Las Palmas på sin hemmaplan i Madrid är inte speciellt stor. Speciellt inte när vi kollar in vilket läge av La Liga vi är inne i. Real Madrid vet redan från start att det är endast en seger som gäller för att fortsätta vara den klara ettan i La Liga, och där med att hålla sina toppkonkurrenter nedanför sig.

Därför kommer det inte ges något till Las Palmas som i första hand kommer att få försvara sig en hel del. Mest för att försöka hålla ett oavgjort resultat så länge de bara kan. I övrigt så är det inget snack om saken. Real Madrid kommer bli det laget som vinner, vilket är perfekt för de nya kunder hos BetFair som tar del av deras boostade odds.

  • Speltips: Real Madrid vinner matchen
  • Odds: 5.00
  • Bäst odds: BetFair

Så använder du det bästa oddset!

Som vi tidigare nämnde så är det BetFair som är utan tvekan den sida med bästa oddset inför matchen mellan Real Madrid – Las Palmas. De har inte ett vanligt odds som i regel skulle varit under 2.00. Istället så har de valt att satsa på ett boostat odds som ger oss spelare möjligheten att hämta ut 5 x din insats om Real Madrid skulle vinna.

Nedan kommer en guide som steg till steg hjälper dig att kunna spela med dessa odds. Var noga och var uppmärksam på att det endast är nya medlemmar som kan ta del av dessa höjda oddsen.

  • Bli medlem hos BetFair
  • Gå vidare till alla odds
  • Välj att Real Madrid ska vinna över Las Palmas
  • Spela med 5.00 i odds!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar