Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 10 jul, 2020

Real Madrid – Alavés: Inför, speltips & live stream

Real Madrid Alaves stream

Real Madrid ställs emot Alavés under fredagskvällen, då man kan ta ännu ett steg mot den efterlängtade ligatiteln.

Streama Real Madrid – Alavés

Matchen mellan Real Madrid och Alaves kan du streama på Bet365. För att streama matchen krävs det att du har ett konto med en insättning på minst femtio kronor.

  1. Skapa ett konto på Bet365
  2. Gör en insättning på minst 50 kr.
  3. Njut av matchen.

Trolig laguppställning, Real Madrid

Courtois

Mandy – Varane – Militao – Marcelo

Kroos – Casemiro – Valverde

Isco

Junior – Benzema

Trolig laguppställning, Deportivo Alaves

Jimenez

Navarro – Magallan – Laguardia – Marin

Vidal – Camarasa – Pina – Rioja

Pérez – Joselu

Real Madrid på toppen av berget

Real Madrid ligger fortsatt på den första platsen i La Liga-tabellen. Los Blancos som dem även kallas har inte förlorat på deras sju senaste matcher och det är då man inte kan låta bli att tänka på någon annan än Zinedine Zidane, som gjort ett fantastiskt jobb. Det är trångt på förstaplatsen och ärkerivalen FC Barcelona ligger enbart fyra poäng bakom med lika många matcher spelade hittills. Därför gäller det att inte ta onödiga risker.

Deportivo Alaves å andra sidan går det inte lika bra för. Alaves ligger för närvarande på den sextonde platsen i tabellen. Alaves har haft mycket otur på sistone att de förlorat deras fem senaste matcher i spanska La Liga. Hursomhelst försöker klubben undvika att åka ut ur La Liga, vilket går bra för tillfället.

Real Madrids alldeles egna Karim Benzema måste ha vara Real Madrids just nu viktigaste spelare. Fransmannen har hittills gjort 17 mål och 7 assists i spanska La Liga, och leder därmed skytteligan. Inte enbart leder han i den spanska skytteligan, utan har även gjort flest mål och flest assist bland alla spelarna i Real Madrid.

Inför denna match kommer Sergio Ramos och Dani Carvajal inte att medverka på grund av röda kort. Även Eden Hazard förväntas inte spela då han har lite ont i vristen. Därför väljer Zidane att inte riskera honom innan Champions League.

Speltips & odds

Det kan förefalla väldigt självklart vem som vinner matchen ikväll. Real Madrid har flytet som de efterlängtar och under Zinedine Zidane kan de vara tryggare än någonsin.

Som tidigare nämnt så har Los Blancos inte förlorat på deras sju senaste spelade matcher i La Liga.

Karim Benzema förväntas starta och Real Madrid har tagit mycket nytta av hans insatser. Han är en spelare att hålla ögonen på i matchen.

Deportivo Alaves har enbart vunnit två matcher på bortaplan, av alla sjutton matcher de spelat på bortaplan.

Med tanke på att Real Madrid spelar på hemmaplan tror vi att det kan produceras många mål i denna match. Vi tror även att Real Madrid vinner både i halvtid och fulltid till oddset 1.66 på Bet365.

  • Tips: Halvtid/Fulltid – Real Madrid/Real Madrid
  • Odds: 1.66 på Bet365 (hämtat kl.12:55, 9/7-2020)

Speltips på fotboll

burnley man c tips stream
CL
Speltips & odds i matchen mellan Manchester City mot RB Leipzig. Matchstart tisdag klockan 21:00. Läs allting inför matchen hos oss.
27 november, 2023
England
Premier League-spel: Fulham mot Wolves! Läs allting inför matchen hos oss, med speltips, odds & information om live streaming online.
26 november, 2023
England
Speltips & odds i matchen mellan Tottenham och Aston Villa. Läs vår analys inför matchen, och streama Premier League online.
25 november, 2023

Ahmed Kheniab

Ahmed Kheniab började arbeta för Sportal sommaren 2018, och är vår Premier League-expert. Utöver att bevaka den engelska fotbollen tar Ahmed hand om speltips på matcher från hela Europa. Han brinner för att analysera matcher och har stora kunskaper om den taktiska delen av fotbollen.

Ahmed är dessutom en väldigt skicklig FIFA-spelare som bland annat vunnit en större FIFA-turnering i Örebro.

85 Artiklar